Miletić i Ostojić nokautirali "trenera": Luda atmosfera u Partizanu pred Evropu i derbi (VIDEO)

Fudbaleri crno-beli prekrojili scenario emisije za klupsku televiziju

  • 4

Raduju su se fudbaleri Partizana nastavku takmičenja u Superligi (Proleter, subota od 20.30), ali i početku grupne faze Lige Evrope, pa je atmosfera u ekipi veoma pozitivna, a igrači koriste svaku priliku da se našale.

Tako su Bojan Ostojić i Nemanja Miletić snimanje jedne od emisija za TV Parrtizan, u susret predstojećim duelima, “prekrojili” prema sopstvenom nahođenju, odstupajući od teme i na veoma neobičan način upoznajući navijače sa jednim od “trenera” u stručnom štabu.

Ostojić i Miletić, inače cimeri i najbolji prijatelji među crno-belima, imali su zadati scenario za emisiju, ali su odlučili da malo improvizuju, pa je snimanje otišlo u svasvim drugom smeru...

Rekvizit sa treninga su nazvali po treneru Milanu Đuričiću Đumiju, sa kojim se inače često šale i te doskočice su obostrane, jer je i pomoćnik Sava Miloševića veoma vesele naravi, te se snimanje oteglo dok su se momci uozbiljili.

Naravvno, kasnije je sve “leglo” na svoje mesto, emisija je privedena kraju i ozbiljnom tonu i možete je pogledati na sledećem linku:

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vox

    13. septembar 2019 | 18:59

    Tako će da nokautiraju i komšinicu

  • RADAN

    13. septembar 2019 | 13:48

    GLUPORANJE.

  • Pista

    13. septembar 2019 | 14:49

    Sta zar nisu odlozili utakmicu sa proleterom zbog utakmice u ligi evrope a kolko vidim nije ni zvezda pa me interesuje zasto ako su do sad odlagali zasto ne i sad ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA