Za Nejmara nema sreće u PSŽ-u: Navijači kreću u bojkot zbog ostanka Brazilca u klubu

Logična reakcija pristalica Parižana zbog svega što se dešavalo ovog leta

  • 1

Ostanak Nejmara u Pari Sen Žermenu teško da je dobar potez po klub, uostalom to će tek pokazati naredni period, a prve nagoveštaje novih problema vezanih dirketno sa Brazilcem, dolaze od navijača. 

Naime, najjača i najbrojnija navijačka grupacija kluba iz Pariza "Collective Ultra Paris" najavila je bojkot zbog toga što se klub nije rešio igrača koji je uporno insistirao da ide, te ga takvog, logično, ne žele u timu.

Brazilac je propustio uvodna četiri kola prvenstva, ali bi već za vikend mogao da bude u postavi Tomasa Tuhela za meč sa Strazburom, s obzirom na to da je igrao za reprezentaciju svoje zemlje u dve prijateljske utakmice (Kolumbija, Peru).

Sa najavama njegovog ovosezonskog debija za klub, stigao je i navijački uragan sa kojim se ovih dana suočava uprava Parižana. Lideri navijačke tribine su čak održali sastanak sa čelnicima, tom prilikom najavili transparente i banere usmerene protiv Nejmara, što je, naravno, naišlo na nerazumevanje druge strane.

Epilog svega je da će navijači, reč je o onim najvatrenijim, najverovatnije započeti bojkot utakmica Pari Sen žermena, jer su od kluba dobili upozorenje da će bit strogo sankcionisani ukoliko na utakmice budu donosili transparente protiv brazilskog fudbalera.

Već u subotu videćemo da li će svoj naum i da sprovedu u delo...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    14. septembar 2019 | 02:54

    Ako te navijace psg-a zabrine izjava rukovodstva kluba, ili jasnije pretnja, onda to vise nece biti navijaci. Oni su oslonac kluba, sto znaci ako bilo ko urusava funkcionisanje kluba mora biti oznacen. Volim jako Zvezdu..gledam je vec 30 godina, gde god mogu, imam vise od 30 gostovanja, po Evropi, domaca ne brojimo. Hocu da naznacim da koliko volim Zvezdu toliko volim i Delije, oni su najjaci i jedini stub kluba, svasta se desavalo, mnogo vise pisalo sto sa istinom nema veze..ali Delije su Zvezdu sacuvale. Znam, bio sam tu, i dalje sam..i bicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA