Pojavio se ceo snimak iz Niša: Pogledajte pretnje Lalatovića i kako je dobio crveni karton (VIDEO)

Sve je krenulo posle verbalnog sukoba sa Kosanovićem

  • 30
Nenad Lalatovic, RADNIČKI NIŠ – VOJVODINA Printskrin: Youtube/ Superliga Srbija

Nastavak Super lige, posle reprezemntativne pauze, doneo je veliku buru tokom derbija 8. kola između Radničkog i Vojvodine!

Gosti su slavili posle preokreta rezultatom 2:1, ali je meč obeležio trener Voše Nenad Lalatović koji je isključen na početku drugog poluvremena. I to zbog svađe sa navijačem i pretnje da će ga zaklati.

Lalatović je jedan žuti karton dobio u finišu prvog dela, posle svađe sa Miloradom Kosanovićem, da bi ga sudija Novak Simović udaljio sa terena čim su igrači izašli na nastavak meča.

>>> Sjajno je Liverpul krenuo u novu sezonu, a danas (13.30) trebalo bi da ima lak posao protiv Njukasla na Enfildu. Kvota na trijumf Crvenih uz bar tri gola (1&3+) je 1,43. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Njukasl.

Malo pre tog drugog žutog kartona, neko iz publike je prišao klupi Vojvodine i dobacio bivšem treneru Nišlija koji je vrlo brzo isključen. Tek onda je nastao pravi haos i pomenuta pretnja.

- Ovoga mi krsta, ovoga mi krsta, svaku nameštenu utakmicu, sve ću reći - urlao je Lalatović!

Kompletnu scenu iz Niša možete pogledati od 2.47 na videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    14. septembar 2019 | 12:27

    Ok Lalate kreni od Zvezde. Imas puno toga da se ispricas dok stignes do Radnickog.

  • VRS

    14. septembar 2019 | 10:28

    Nemoj samo govoriti za namjestene utakmice sa Crvenom Zvijezdom, mozda budes njen trener kada Milojevic ode, hahaha.

  • Era

    14. septembar 2019 | 10:27

    Cunga lunga lilihip liga je cirkus zivi u kojem Kosanovic prosle godine na samom startu prvenstva izjavljuje kako je zvezda vec sampion,ovaj Lalatovic pred utakmnicu sa sekundarcima izjavljuje kako ga prvo mesto uopste ne zanima. Sad na utakmnici izjavljuje kako ce progovoriti o svim namestenim utakmnicama. Ovo je zrelo za UEFU i ovaj snimak treba njima poslati i fino da se oni pozabave ovim cirkusom a do tad istupanje iz ovakve lige pa nek je igraju sekundarci sa svojim filijalama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA