≫ 

Dan za debi poslednjih pojačanja Zvezde i Partizana!

Van La Para i Marković se očekuju na terenu u subotu popodne

  • 6
FK Partizan, FK Crvena zvezda, derbi, fudbal Foto: Marko Jovanović

Posle dvonedeljne pauze zbog reprezentativnih obaveza, utakmicama 8. kola nastavlja se fudbalska Superliga Srbije! Uz napomenu da je meč između Radničkog i Vojvodine (1:2) već odigran u petak i  da ga je, pored trijumfa gostuju obeležilo i burno isključenje Nenada Lalatovića!

Sve oči su uprte u Crvenu zvezdu i Partizan, pogotovo što večiti već naredne nedelje igraju i svoje mečeve u LŠ i LE. Zvezda sa mislima o Bajernu i startu LŠ dočekuje Inđiju (18.00 Arena Sport 1), dok crno-beli gostuju Proleteru u Novom Sadu (20.30 Arena Sport 1).

Takođe, i zbog najava iz tabora večitih da se na terenu očekuju poslednja pojačanja - Radživ Van La Para i Lazar Marković.

- Radživ dolazi iz trenažnog procesa, takmičio se i spreman je za utakmice. Očekujem da sutra debituje i da se polako implementira u našu igru. Drago mi je što smo ga doveli, bio je jedna od naših želja za poziciju krila i zahvalio bih se sportskom direktoru Mrkeli i generalnom direktoru Terziću na tome što su uspeli da ga angažuju. Dolaskom njega i Garsije dobili smo sasvim novu dimenziju u igri, imaćemo hitrinu u završnici i upravo je to ono što smo tražili. Kvalitetan je igrač i samo od njega zavisi koliko će pokazati u našem klubu - rekao je trener Zvezde Vladan Milojević na konferfenciji.

Radživ Van la Para, FK Crvena zvezda Foto: Crvenazvezdafk.com

Uz Holanđanina, na terenu bi trebalo da  se nađu: Borjan, Degenek, Pankov, Milunović, Rodić, Vulić, Jovančić, Garsija, Ivanić i Pavkov.

Utakmica protiv Inđije biće i još jedan trening Degeneka na poziciji desnog beka s obzirom na to da Marko Gobeljić ima problema sa povredom i da je neizvestan za meč sa Bajernom.

>>> Pre odlaska u Minhen, na meč s Bajernom, Zvezda danas (18.00) čeka Inđiju. Crveno-beli su mnogo kvalitetniji, a kvota da će posao završiti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,52. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Inđija.

Što se tiče Partizana, Savo Milošević popularnog Markeca neće ubaciti u igru od prvog minuta.

- U solidnom je stanju, tokom leta je individualno trenirao. Biće u kombinaciji, verujemo da u određenoj meri može da pomogne. Takvim igračima nije potrebno mnogo da naprave razliku - rekao je Savo Milošević na konferenciji.

Lazar Marković Foto: Telegraf

Partizan bi trebalo da zaigra u sledećem sastavu: Stojković, Miletić, Vujačić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Natho, Tošić, Stevanović, Sadik.

Podsetimo, Partizan posle gostovanja u Novom Sadu u četvrtak dočekuje AZ Alkmar u okviru LE, ali pred praznim tribinama zbog kazne UEFA.

>>> Pred premijerni meč u ligi Evrope protiv AZ Alkmara Partizan ide u Novi Sad, gde ga večeras (20.30) očekuje Proleter, koji igra veoma loše. Kvota na dvojku je 1,35, a na dvojku bez primljenog gola crno-belih (Sigurna pobeda) 1,97. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Proleter - Partizan.

Parovi 8. kola Superlige:

Radnički Niš - Vojvodina 1:2

Subota:

Crvena zvezda - Inđija 18.00

Javor - Rad 18.00

Radnik - Napredak 19.00

Voždovac - Čukarički 20.00

Proleter - Partizan 20.30

Nedelja:

Mladost - Spartak 19.00

TSC - Mačva 19.00

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA