Novi sukob u Nišu: Napadač Radničkog se zaleteo na Kosanovića posle gola, nije hteo da se pozdravi!

Da li to MIhajlović ima neke neraščišćene račune sa Kosanovićem?

  • 18
Stefan Mihajlović Printskrin: Youtube/Super liga

Derbi meč 8. kola Super lige Srbije između Radničkog i Vojvodine po svemu je više zanimljiv nego po konačnom rezultatu i pobedi gostiju!

Naime, osim skandala u režiji Nenada Lalatovića koji je izbio na Čairu, tu je i proslava gola Radničkog na koju je malo ko obratio pažnju.

U glavnoj ulozi su napadač Nišlija Stefan Mihajlović i trener tog tima Milorad Kosanović, a sudeći po snimku nije isključeno da njih dvojica imaju neke neraščišćene račune.

Prilikom proslave gola, Mihajlović je trčao kao Kosanoviću na klupu, bacio je dres i vikao ''ajde, ajde'', a kada je ovaj hteo da ga zagrli - napadač je oštro izbegao pozdrav.

Stefan Mihajlović Printskrin: Youtube/Super liga

Mihajlović je do kraja meča zaradio i isključenje posle dva žuta kartona, a ove sezone je najbolji igrač i strelac Radničkog.

Inače je dete Crvene zvezde i sin Radmila Mihajlovića, nekadašnjeg igrača crveno-belih i Bajerna, a bio je poznat po burnom načinu života. Podsetimo, svojevremeno je nožem isekao starletu Soraju Vučelić.

>>> Samo pet bodova iz tri kola premalo je za Real Madrid - i ceh tome bi danas (13.00) na Bernabeu mogao da plati Levante. Kvota na pobedu Reala sa bar dva gola razlike (Hendikep pobeda) je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Real Madrid - Levante.

Momenat trka Mihajlovića ka Kosanoviću možete pogledati od 0.48 na videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    14. septembar 2019 | 12:01

    Pa on za malo da udari Kosanovića. Koja je to budaletina. Dok sam trener, nebih ga pustio da igra ni minut. Taj ni klupu ne zaslužuje. E Radmilo, Radmilo, koga si ti vaspitao. Žao mi te je.

  • Texasm86

    14. septembar 2019 | 11:16

    Ne da ne bi video utakmicu, nego kazna 80% od plate i sa rezervama 2meseca... I nema raskida ugovora... On će mangup da se mangupira... Sve su to mamino i tatini si ovi...

  • mrak

    14. septembar 2019 | 12:00

    e moj Kosane, sta si docekao???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA