≫ 

Oglasio se oficir za integritet FSS: Lalatoviću, dostavi dokaze o nameštanju!

Na potezu je trener Voše

  • 31
Nenad Lalatović

Printskrin: Youtube/Superliga

Ivan Petrić, oficir za integritet Fudbalskog saveza Srbije (FSS) reagovao je na tvrdnje Nenada Lalatovića tokom utakmice Radnički Niš - Vojvodina i poručio da za sve što ima dostavi dokaze.

Trener novosadske ekipe Lalatović isključen je zbog nepristojnog ponašanja i svađe sa navijačima, a u jednom momentu je rekao da će ispričati sve o navodno nameštenim utakmicama Radničkog, čiji je trener bio prošle sezone.

- To što je uradio Lalatović zahteva hitnu reakciju nadležnih organa FS Srbije, odnosno pokretanje disciplinskog postupka. Ponašaćemo se odgovorno i u skladu s propisima. Očekujemo od Lalatovića da u pisanoj izjavi objasni sve što je rekao i da dostavi dokaze za tvrdnje o nameštanju utakmica - rekao je Petrić u izjavi Tanjugu.

Ivan Petrić

Ivan Petrić, oficir za integritet Foto: MN Press

Kada smo već kod meča Radnički - Vojvodina, vredi pomenuti i čudno ponašanje napadača i trenera Nišlija koji kao da su u nekom konfliktu.

Takođe, meč je obeležio i fudbaler Voše Vinsent Eze koji je drugo poluvreme igrao bez broja na dresu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alo

    14. septembar 2019 | 15:07

    Ako razveze jezik puknuce i radnicki i zvezda i njihove filijale,onda i sudije hahahaaaaa

  • M48

    14. septembar 2019 | 15:14

    Nema tu "daj dokaze". Na ovu izjavu mora da reaguje kriminalistička policija i da traži dokaze. U protivnom njega kazniti i zabraniti mu bavljenje poslom trenera. Ako se pređe preko ovoga znači da nam kao državi nema spasa.

  • Zvezda

    14. septembar 2019 | 14:50

    Na daj te ljudi pa na svakoj utakmici na kojoj Lalatović nije sedeo na klupi Radničkog je nameštena a ima ih oko 5 koliko ja pamtim.I nikad se to neće dokazati tek kad ode Vučić sa vlasti.Do tad Terza i braća Toncev će mirno i spokojno da nameštaj i prvenstvo to je surova realnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA