≫ 

Natho delio magične asistencije, Marković postigao gol na 2. debiju: Partizan siguran u Novom Sadu!

Izraelac Natho bio je asistent kod sva tri pogotka crno-belih

Lazar Marković Printscreen: Arena sport

Fudbaleri Partizana posle remija sa Bačkom Topolom, uspeli su da u 8. kolu Superlige dođu do važne pobede nad Proleterom u Novom Sadu od 3:0. 

Partizanu su posle jednog poraza i remija u domaćem prvenstvu bodovi bili neophodni kako bi se dodatno približio vrhu tabele, a kako je najavljeno pre ovog susreta, Savo Milošević je Asana i Markovića ostavio na klupi, ali je Natho zaigrao od prvog minuta.

Od samog starta viđen je ujednačen meč da bi sredinom poluvremena crno-beli preuzeli inicijativu. Najbolju šansu propustio je Miletić u 17. minutu. Natho je poslao fantastičnu loptu do beka Partizana, koji je utrčao, i šutirao iz prve, ali je lopta prošla pored stative.

Samo 9 minuta kasnije, posle kornera i gužve u šesnaestercu, Partizan traži penal jer je fudbaler Proletera, posle upućenog udarca, rukom zaustavio loptu. Ipak, sudija Bojan Nikolić odmahuje rukom i potom prekida utakmicu na kratko zbog pogrdnog skandiranja navijača Partizana.

Do poluvremena, nastavila se dobra igra crno-belih koji su najviše sa distance pokušavali da ugroze mrežu golmana Petrića. Ipak, domaći fudbaleri branili su se uspešno i čekali svoju šansu iz kontranapada.

U nastavku Partizan je nastavio tamo gde je stao u prvom delu, sa tom razlikom da se ovoga puta, ofanziva isplatila. Lopta je u napadu stigla do Sadika, koji je prosleđuje od Tošića, a on pogađa za početno vođstvo.

Mogli su crno-beli do novog gola, samo 3. minuta kasnije. Sadik je izašao bukvalno sam ispred golmana Petrića, ali se spetljao prilikom driblinga, šutirao, i pogodio stativu.

Ipak, svoju grešku ispravio je u 73. minutu kada je posle odličnog dodavanja Natha zatresao mrežu.

Drugi gol potpuno je opustio crno-bele. Tako je Natho, još jednom, poslao pravovremeni pas ka Lazaru MArkoviću, koji postiže gol na svom "drugom "debiju u crno-belom dresu za konačnih 3:0. Zanimljivo, postigao je prvi gol od 19. novembra 2011. godine!

Da podsetimo, sledeći meč Partizan igra na svom terenu u četvrtak od 21 sat protiv Az Alkmara u 1. kolu grupne faze Lige Evrope.

Sastavi:

Proleter: Petrić, Tanasin, Leandro, Andrejević, Kovačević, Pejić, Balabanović, Čolović, B. Jovanović, Radinović, Rušević.

Partizan: Stojković, Miletić - Vujačić, S. Pavlović, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Tošić, Natho, F. Stevanović, Sadik.

Stadion Karađorđe

Kapacitet: 14.458

Sudija: Bojan Nikolić (Kragujevac)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • arigo

    14. septembar 2019 | 22:41

    Bravo Partizane! Tako se osvajaju bodovi za titulu. Nismo mi tenkisti pa da bez sudijske pomoći ne možemo da pobedimo drugoligašku ekipu.

  • ...

    14. septembar 2019 | 22:27

    Ljudi ne znate koliko mi je drago sto sa PARTIZANOVAC ... A tek posle ovoga veceras...

  • R R

    14. septembar 2019 | 23:33

    Tako se to radi a ne cekati pollon penale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA