≫ 

Nejmar na uvrede svojih navijača odgovorio magijom u 92. minutu! (VIDEO)

Fenomenalan pogodak Brazilca za pobedu Pari Sen Žermena!

  • 0
Foto: twitter/LIVEGOALS

Nejmar se vratio u postavu Pari Sen Žermena, prvi put ove sezone bio je u timu Tomasa Tuhela, i odmah je svima pokazao zbog čega je jedan od najboljih igrača današnjice.

Brazilac je u 92. minutu pogodio gol Strazbura "makazicama", za pobedu "svetaca" 1:0, ali čak i takva magija teško da će odobrovoljiti tvrdo navijačko jezgro iz kojeg su pre početka meča stizale salve uvreda za Nejmara zbog toga što je čitavo leto insistirao na odlasku iz kluba. Jedna uvreda se posebno izdvojila:

"Nejmare Seniore, prodaj svog sina u Vilja Mimozu", napisali su navijači PSŽ-a, aludirajući na kvart Rio de Žaneira u kojem caruje prostitucija.

Nejmarov odgovor je stigao baš na toj strani gde su najvatrenije pristalice, fenomenalne "makazice":

Pogledajte i kako su navijači Pari Sen Žermena reagovali na pomen imena Nejmara sa razglasa pre početka utakmice.

Mučili su se Parižani protiv gostiju, nije pomogao ni debitant Ikardi (ušao sa klupe) da se stanje na semaforu promeni, činilo se da će Strazbur odoleti "teškoj artiljeriji" Parižana, a onda je Nejmar izveo pravo malo remek delo i razgalio navijače na "Parku Prinčeva", istina ne sve...

Kako stvari stoje, moraće Brazilac jop mnogo ovakvih trenutaka da priredi ne bi li mu opet klicali i oni najtvrdokorniji ultrasi.

France Soccer League One Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA