≫ 

Hoćemo VAR pod hitno, prvi penal nije postojao: Mrkela priznao očitu grešku sudija u korist Zvezde!

Arbitar Igor Stojiljković je veoma loše video, tvrdi Mrkela

  • 71

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela priznaje da prvog penala u meču sa Inđijom nije bilo, te da će se prvak Srbije snažnije zalagati za regularnost domaćeg prvenstva zahtevom za uvođenje video tehnologije u Superligi.

Zvezda je u subotu pobedila Inđiju sa 2:1 na Marakani, ali su meč obeležila dva penala koja su za Zvezdu svirana u poslednja tri minuta regularnog dela meča. Oba je realizovao Milan Pavkov, a prvi nad Aleksom Vukanovićem nije ni postojao jer je faul Vidića načinjen van kaznenog prostora.

- Jedino što je važno večeras to je pobeda Crvene zvezde koja nam mnogo znači pred utakmicu sa Bajernom u sredu u Minhenu. Nismo dobro ušli u utakmicu, loše je bilo prvo poluvreme i teško je posle vratiti se u ritam.

Prvi penal nije postojao, prekršaj je bio van šesnaesterca. Sudija je napravio previd, nije bio dobro postavljen, nadam se da se takve greške neće više dešavati na Zvezdinim utakmicama - rekao je Mrkela posle meča sa Inđijom.

Operativac crveno-belih je potom rekao da želi isto ono što već neko vreme traže iz Partizana - VAR tehnologiju u srpskom fudbalu.

- Zvezda se zalaže za što hitnije uvođenje VAR tehnologije u našoj ligi. Moram da pohvalim igru Inđije a trener Blagojević je još jednom pokazao da je jedan od najtalentovanijih trenera u Srbiji - rekao je Mrkela.

U nastavku teksta pogledajte spomenuta dva penala, kao i situaciju kada je Vukanović fauliran. Da podsetimo, gol za Inđiju je u 35. minutu dao Branislav Tomić i gosti su do samog kraja vodili.

VIDEO - Penal za Crvenu zvezdu protiv Inđije, da ili ne?

VIDEO - Pavkov siguran, Zvezda izbegla poraz od Inđije

VIDEO - Potpuni preokret na Marakani, Zvezda sa dva penala do pobede nad Inđijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR PODGORICA

    14. septembar 2019 | 22:48

    Jdno veliko BRAVO za Mrkelu, to je pošteno sa njegove strane kad ovako prizna u odnosu na doktora koji ćuti ko zaliven.

  • mitar mrkela

    14. septembar 2019 | 23:56

    mi se zalazemo za VAR-anje u svakoj utakmici jer nas budzet od 30m i pojacanja koja stizu svaki dan iz budzet drzave nisu dovoljna da pobedimo indjiju bez sudija

  • Pedja

    14. septembar 2019 | 21:44

    Pa vi odavno radite VAR (anje).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA