≫ 

Natho i Lazar su zbog ovoga u klubu: Milošević spreman za LE i derbi sa Zvezdom!

Trener crno-belih oduševljen igrom svog tima u Novom Sadu

  • 25
Savo Milošević Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Partizana pobedili su Proleter na gostovanju u Novom Sadu sa 3:0 u 8. kolu Superlige, a ono što može da raduje navijače jesu asistencije Natha, kao i gol Lazara Markovića. 

Posle meča, trener crno-belih Savo Milošević imao je mnogo razloga za zadovoljstvo.

- Opet smo morali malo da se mučimo jer nismo iz tri, četiri izgledne šanse postigli gol. Rekao sam momcima na poluvremenu da to deluje dobro, kada je u pitanju igra, i da nastave samo. Na svu sreću, u drugom poluvremenu nismo morali da čekamo dugo na gol i naravno, posle tog prvog je bilo mnogo lakše. Čestitam momcima. Dobar uvod. Ulazimo u niz utakmica narednih nedelja. 

Upitan od strane novinara šta je bitnije, derbi ili Az ALkmar i da li je zbog ovakvih partija klub doveo Natha i Markovića, Savo Milošević je imao spreman odgovor.

- Da zato smo ih doveli. A sve je bitno i Az Alkmar i derbi i ovo danas - zaključio je Milošević.

VIDEO: Prvenac Lazara Markovića u drugom mandatu u dresu Partizana

Sa druge strane, trener Proletera Milić Ćurčić kritikovao je svoje fudbalere posle poraza.

- Mi smo pokušali da pariramo Partizanu. Rekao sam da Partizan ima ozbiljan individualni kvalitet i to je danas i pokazap. Dominirali su u pasu, dominirali su u svemu i mi smo hteli da se nadigravamo. Moji igrači, malo pod pritiskom Partizana i velike utakmice, su podbacili. Treba da izvučemo iz ove utakmice pouke. Gledamo ka napred. Jako sam nezadovoljan, uopte nije bio dogovor ovako da igramo. Partizan je zasluženo pobedio, mogli smo da primimo i neki gol više.

Da podsetimo, sledeći meč Partizan igra na svom terenu u četvrtak od 21 sat protiv Az Alkmara u 1. kolu grupne faze Lige Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    14. septembar 2019 | 23:20

    Klubovi iz Srbije na celu sa Partizanom treba da istupe iz ove bestdne Ling- long Crvena Zvezds Lige i oforme novu.

  • marko

    14. septembar 2019 | 22:57

    Sta se nadamo za derbi ako zvezda bude ovako dobro “igrala” u tandemu sa sudijom kao najisturenijim igracem sta ocekivati ?dal vredi izlaziti ?Uefa mora da reaguje kad drzava ne moze nista ili se prave ludi

  • Ciganin 1976

    15. septembar 2019 | 07:39

    Nije ni cudo sto su vas rasterali sa tribine i sto zovete splitsku bracu da vam vrate oteto jer sami NE SMETE...Koje ste vi dojkice i kmečavci,pa to je SRAMNO ZA MUSKI ROD !!! Kada ste otimali pod Marjanovicem,Tadicem,Dacicem,Rasimom i Toletom i kada je POLA LIGE CISTILO KARTONE PROTIV partizana,kada ste HAPSILI DZAJU SA SPECIJALCIMA I SNIMALI SVU TU SRAMOTU A KOD VAS NI ULAZILI NISU NA STADION NI NA KAFU,TAD VAM JE BILO LEPO,JEL..??? Odgovorite mi KOLIKO STE TITULA U FUDBALU I KOSARCI IMALI DO NESRECNOG SLOBE I SRPSKE MUKE INFLACIJE I RATA..??? Kako ste zemunelo napravili,ko vam je plac poklonio i novce za jedan od tada najjacih spietskih centara u Evropi ??? Seme vam se zatrlo dabogda pogano,kako ste sejali TAKO SADA ZANJETE !!! Gledajte sada Terzu magiju,kmecite i nestanite vise iz ovoga grada jer ste jos od osnivanja u zagrebu i prvih utakmica koje su vam NDH USTASE igrale za klub...SRAMOTA BEOGRADA I SRBIJE !!! GAZI LOMI ZVEZDO !!! 💪💪💪🔴⚪🔴🏆🏆🏆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA