Zvezda ostala bez dva miliona evra, Ben se vratio na Marakanu!

Propao dogovor sa Al Vahdom

  • 41
El Fardu Ben Foto: Marko Jovanović

El Fardu Ben se vraća u Crvenu zvezdu! Ofanzivni vezista nije dogovorio lične uslove sa Al Vahdom i, po svemu sudeći, će ostati na Marakani do januara!

Sportski žurnal javlja da je klub iz Emirata promenio prvobitne uslove ugovora koji su, između ostalog, i privukli Bena da im se pridruži.

Ben i Al Vahda su potpisali neku vrstu predugovora, odnosno sklopili dogovor o transferu, dan pre Zvezdinog meča protiv Jang Bojsa u Bernu.

Crveno-beli je trebalo da dobiju dva miliona i određene procente, i to nije ni bilo sporno. Međutim, plata očigledno jeste i Ben će se javiti Vladanu Milojeviću na narednom treningu ukoliko se nešto ne desi tokom dana koliko u Emiratima još traje prelazni rok.

Ako se vrati u Zvezdu, Ben neće moći da igra Ligu šampiona zato što nije licenciran. Istovremeno, biće 8. stranac u timu, a poznato je da samo četvorica mogu da igraju na jednom meču.

>>> Nije Milan opet napravio konkurentan tim za Seriju A, vidi se to i na samom početku sezone, a na večerašnjem (20.45) gostovanju Veroni kvota na Rosonere je 1,65. S druge strane, ako verujete da nema dvojke, kvota na duplu šansu 1X je 2,24. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Verona - Milan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nk

    15. septembar 2019 | 13:03

    Dok su u Zvezdi najbolji na svetu!Niko im ne moze nista u super ligi a cim negde odu posle mesec dva sut karta.Da to mozda nema veze sa sklanjalicom u nasem prvenstvu?Ne znam samo pitam???

  • Igor

    15. septembar 2019 | 10:15

    Ma jeli moguće, a toliko je golova sa penala dao.

  • Goran

    15. septembar 2019 | 19:18

    Sve se vraca sve se placa...kad tad...PS.Da podsetim kako se crveni deo Srbije ismejavao na racun Pavlovica iako je on mozda bio bolestan...hvala bogu pa nije ali to ne umanjuje bolest ovih crvenih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA