≫ 

Voša zakazala konferenciju zbog Lalatovićevog incidenta u Nišu, pa je otkazala!

Iz kluba je novinarima poslat poziv za vanredno obraćanje predsednika Gajića: oni došli - on nije

  • 12

Fudbalski klub Vojvodina u centru je pažnje ove sezone, ponajpre zbog dobrih rezultata koje pravi tim Nenada Lalatovića, trenutno su prvi, ali su upravo zbog temperamentnog trenera Novosađani u novom epicentru (ne)fudbalskih dešavanja. 

"Lale" su u petak upisale vrednu pobedu, savladan je Radnički u Nišu, ali taj meč ostao je u senci skandaloznog ponašanja Lalatovića, njegove svađe sa kolegom Kosanovićem, potom i sa navijačima Nišlija, ali i poruke da će "pričati o svakoj nameštenoj utakmici".

Njegov ispad izazvao je buru, oglasio se i oficir za integritet takmičenja FSS Ivan Petrić i pozvao Lalatovića da pismeno dostavi svoje tvrdnje, a dan kasnije i Vojvodina je najavila vanredno obraćanje medijima.

Najavila, ppozvala novinare, pa otkazala!

Naime, kako prenosi portal 021.rs, predsednik Vojislav Gajić, na čiju je inicijativu i zakazana konferencija, istu je otkazao iz zasad nepoznatih razloga.

- Predsednik Upravnog odbora FK Vojvodina Vojislav Gajić nije se pojavio na današnjoj vanrednoj konferenciji koju je zakazao za podne, a u vezi sa incidentom na utakmici novosadskog kluba i Radničkog - prenosi novosadski portal.

Skupština FK Vojvodina, Dragoljub Zbiljić I VOJISLAV GAJIĆ Predsednik Vojvodine Gajić (desno), iza je Lalatović Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Novinari su nakon 20-tak minuta uz izvinjenje kluba obavešteni da vanredne konferencije ipak neće biti, jer je predsednik kluba sprečen da se pojavi. Predsednik kluba je preko portparola samo preneo da je stav kluba o incidentu trenera Nenada Lalatovića već dao sportski direktor Nikola Lazetić.

On je svoje viđenje izneo za Večernje novosti.

- Nenad se obratio Tončevu (predsednik Radničkog, prim. aut), jer su oni drugari. Čuli su se i pre i posle utakmice, a šta su razgovarali to morate njih pitati. Sve uvrede smo stoički izdržali, na kraju pobedili, pokazali da naša ekipa ima karakter jer je jedina uz Crvenu zvezdu odnela bodove sa Čaira u zadnjih godinu i po, a sada se pokušava sve to okrenuti u kontekst protiv Vojvodine - rekao je, između ostalog, Lazetić za beogradski list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA