≫ 

Igrači Bolonje imaju Mihino srce: Kakav podvig u Breši - od 1:3 do 4:3! (FOTO)

Velika utakmica za tim našeg trenera, tragičar domaćeg tima Desena koji je zbog simuliranja dobio drugi žuti karton, a gosti nakon toga režirali vekliki preokret

  • 2
Siniša MIhajlović Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Bolonje izrežirali su podvig na gostovanju Breši na "Rigamontiju"u 3. kolu Serije A, pobedili su domaći sastav 4:3, i to nakon velikog preokreta u drugom poluvremenu, nakon što su bili u minusu 1:3!

Kao da je ratnički duh Siniše Mihajlovića, koji ovog puta nije bio na klupi, ušao u njegove igrače. Zaigrali su kao u transu nakon što je Breša ostala bez isključenog Desene u 48. minutu (simuliranje), odigrala neverovatno efikasno u drugom poluvremenu i golovima prekaljenog Rodriga Palasija (56), Polija (60) i najboljeg aktera utakmice Orsolinija (80) bacila svoje navijače u delirijum, sigurni smo i Sinišu Mihajlovića koji je krenuo u drugi ciklus hemoterapija.

Bolonja je sjajno otvorila sezonu, bez poraza je u prve tri runde, uz dva trijumfa i remijem. Odmah je iza lidera Intera, poravnata sa Juventusom.

U prethodnom kolu je takođe uz buru i dramu došla do pobede, u 93. minutu protiv Spala.

Italy Soccer Serie A Mario Baloteli dobro se kamuflirao među navijačima Breše Foto: Tanjug/Ap

Mario Baloteli nije bio uz ekipu, sa tribina je dobro kamufliran pratio dešavanja svog tima koji je dominirao u prvom poluvremenu, a dobru partiju krunisao vođstvom 3:1, uz pogotke dvostrukog strelca Alfreda Donarume.

Sve je dleovalo savršeno po Brešu, ali je onda jedan potpuno bezazlen detalj promenio čitav tok utakmice, upropsatio sve što je dotad domaći sastav sagradio.

Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/Ap

Iskusni Daniele Desena dozvolio je sebi glupost da simulira pred očima glavnog arbitra, pao je u kaznenom prosotru Bolonje iako ga niko pipnuo nije, i za glumu zaradio drugu javnu opomenu. Zabrinuti su bili navijači Breše zbog tog detalja, ali ne onoliko koliko je trebalo da budu.

Usledili su najboljih pola sata Bolonje ove sezone!

Palasio i Poli su ekspresno meč uveli u rezultatski egal, a nije potrebno posebno naglašavati da su igrači domaćeg tima u tim trenucima "pogubili glave". Bolonja je ovladala situacijom na terenu, posle trećeg gola igrača je sigurnije i opreznije, čekala na novu ppriliku, a ona je došla u 80. minutu, kada je Orsolini ispratio centaršut i na "drugoj stativi" stigao da pogodio za 4:3!

Italy Soccer Serie A Rodrigo Palasio najavio je preokret Bolonje u Breši Foto: Tanjug/Ap

Bio je to bajkovit scenario po Bolonju, iako je meč potrajao još dobrih 15 minuta bilo je jasno da Breša nema odgovor nakon šokantnog preokreta, a tako je i bilo, pa su gosti sa "Rigamonetija" odneli vredne bodove koji su ih ostavili pri vrhu tabele.

Na Mihinu veliku radost.

Serija A, 3. kolo:

Subota

Fjorentina - Juventus 0:0

Napoli – Sampdorija 2:0

(Mertens 13, 67)

Inter - Udineze 1:0

(Sensi 44)

Nedelja

Đenova – Atalanta 1:2

(Krišito 89p - Murijel 64p, Zapata 95)

Parma - Kaljari 1:3

(Barila 58 - Ćepiteli 23, 39)

Breša - Bolonja 3:4

(Donaruma 10, 19, Kistana 42 - Bani 36, Palasio 56, Densvil 60, Orsolini 80)

SPAL - Lacio 2:1

(Petanja 63, Kurtić 90+2 - Imobile 17.p)

Roma - Sasuolo 18.00

Verona - Milan 20.45

Ponedeljak

Torino - Leće 20.45

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA