≫ 

Mihajlović "ribao" igrače preko telefona: Oni odreagovali najboljim poluvremenom ove sezone!

Palasio otkrio novinarima da je Siniša bio ljut kao ris zbog loše igre u prvih 45 minuta

  • 0
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/Ap

Siniša Mihajlović nije sa lica mesta ispratio veleobrt njegovog tima u Breši, od 1:3 do 4:3, dramu je morao da propusti zbog drugog ciklusa hemoterapija, ali nije sedeo "skrštenih ruku" kada je sudija odsvirao poluvreme na "Rigamontiju".

Zgrabio je telefon nakon 1:3, pozvao jednog od pomoćnika, a onda u "spikerfon" dobro izribao igrače u svlačionici.

Rezultat Mihine inttervencije bio je fascinantan: Bolonja je nakon očajnog poluvremena, u nastavku, sa igračem više, režirala preokret i trijumfovala za ostanak pri vrhu tabele.

- Brojčana prednost koja nam se ukazala nakon isključenja Desene bila je presudna, značila nam je mnogo. Bilo je dobro i u prvom poluvremenu, ali smo tek u drugom igrali onako kako smo želeli. Na poluvremenu smo preko telefona osetili bes Mihajlovića, to nas je trglo - otkrio je za italijanske medije Argentinac Palasio sa čijim je golom za 3:2 Bolonja krenula u veleobrt.

- Mihajlović nam je jako važan, daje nam snagu, snaži naš karakter. Stvarno nam nedostaje kada nije uz nas, ali zasad dobro "guramo" u prvenstvu. Želeli smo dvoh devet bodova posle prva tri kola, ali imamo sedam. Sledeća je Roma: na treningu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA