≫ 

Jedan od najbitnijih igrača Bajerna povređen pred meč sa Zvezdom!

Iako se činilo da nije ništa strašno iskusni fudbaler će najverovatnije propustiti start Lige šampiona

  • 12

Trebalo je da David Alaba bude starter na poslednjem meču Bajerna iz Minhena protiv Lajpciga, ali se iznenada nije pojavio ni u protokolu. Nakon meča saopšteno je da je došlo do lakše povrede na zagrevanju, ali izgleda da je u pitanju ozbiljnija povreda i nemački mediji pišu da će propustiti meč Lige šampiona protiv Zvezde.

Bajern je odigrao nerešeno protiv Lajpciga 1:1 u derbiju četvrtog kola Bundes lige. Od ranije se zna da zbog povrede Robert Kovač ne može da računa na reprezentativca Nemačke Leona Gorecku, a sada mu se pojavio još veći problem, jer je ostao uskraćen za standardnog levog beka, i jednog od najboljih na svetu na toj poziciji.

Tokom zagrevanja Austrijanac je osetio bol u butini i odmah je to prijavio stručnom štabu. Nakon meča novinari su ga upitali šta se desilo, a Alaba je samo kratko prokomentarisao - Nije ništa strašno.

Došlo je do povrede primicača, međutim narednog dana pojavile su se informacije da je došlo do pucanja, što iziskuju mirovanje i pauzu, te ga najverovatnije neće biti na meču prvog kola grupne faze Lige šampiona gde će se minhenski gigant sastati sa šampionom Srbije na Alijanc areni u sredu od 21.00.

Na meču protiv Lajpciga kao levi bek igrao je Lukas Ernandez, desnu stranu je pokrivao Bendžamin Pavar, dok su centralni par činili Žerom Boateng i Niklas Zule. Videćemo kako će to izgledati protiv Zvezde.

VIDEO: Ovako je Zvezda sa dva penala u završniic meča preokrenula protiv Inđije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    16. septembar 2019 | 08:37

    Njima su svi bitni, a imaju za svakog po 3 zamene

  • Čika delija momak

    16. septembar 2019 | 08:25

    Šteta što ne igra, da ih zgazimo u najjačem sastavu 😎😎🔴⚪🔴⚪🔴⚪❤❤❤💪🍻

  • Nole

    16. septembar 2019 | 09:14

    U sad imamo sanse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA