≫ 

Filip Kostić napušta Frankfurt, ali samo za ''paprenu cenu''

Novinar Bilda tvrdi da je minimum ono što je nudio Inter

  • 0

Sportski direktor Ajntrahta iz Frankfurta Fredi Bobić i srpski reprezentativac Filip Kostić imali su dogovor da krilni napadač ne napusti klub ovog leta, a što se tiče narednog, novinar Bilda tvrdi da postoji cena koja bi zadovoljila čelnike kluba - više od 40 miliona evra.

Inter se raspitivao ovog prelaznog roka, čak je bio ponudio i tu željenu cifru, ali ''Balkanski dogovor'' se nije prekršio.

Da je to cifra koju će klub u budućnosti prihvatiti, tvrdi novinar Bilda Lukas Dombrovski, koji je dobro obavešten o dešavanjima iz Ajntrahta.

Interova ponuda je bila činjenica. Ali klub i Kostić su se dogovorili da ne počinju pregovore ovog leta. Ali sa pogledom na sledeću godinu, u Frankfurtu svi znaju da je realno da Kostić neće ostati ako nastavi sa igrama na ovom nivou. Ideja kluba je da dobije ponudu i veću od 40.000.000 evra u narednim mesecima. Posebno jer bi drugi klubovi iz lige petica mogli da razmisle o njegovom imenu.

I sam Kostić je nedavno istakao da je zadovoljan u Ajntrahtu.

- Prošla sezona je bila izvanredna, nadam se da će ova biti još bolja. Ako me neki klubovi budu želeli, moraće da dođu sami. Imam dobrog menadžera.

VIDEO: Strahinja Pavlović o novom pozivu Lacija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA