Žreb za 1/16 finala Kupa Srbije u utorak: Ovo su mogući rivali Partizana i Zvezde!

Parove ćemo saznati posle 13 časova u Kući fudbala u Staroj Pazovi

  • 1

Žreb za šesnaestinu finala Kupa Srbije održava se u utorak u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Izvlačenje kuglica zakazano je za 13 sati u Kući fudbala, a ekipe će biti podeljene u dva šešira - na povlašćene i nepovlašćene, tako da se povlašćeni međusobno ne mogu sastati, isto važi i za nepovlašćene.

Među nepovlašćenim timovima su i novi Superligaši - TSC, Javor i Inđija, dok su među povlašćeniima ostali Zemun, Dinamo iz Vranja i Bačka.

Povlašćeni timovi: Partizan, Crvena zvezda, Radnički iz Niša, Čukarički, Mladost iz Lučana, Napredak, Proleter Novi Sad, Vojvodina, Spartak iz Subotice, Radnik iz Surdulice, Voždovac, Mačva, Rad, Dinamo iz Vranja, Zemun i Bačka.

Nepovlašćeni timovi: TSC, Javor, Inđija, Radnički iz Kragujevca, Metalac, Zlatibor, Sinđelić, Trajal, Budućnost iz Dobanovaca, Žarkovo, Novi Pazar, Teleoptik, Bratstvo iz Prigrevice, Trepča, OFK Beograd i Vodojaža iz Grošnice.

Poslednje četiri godine fudbaleri Partizana osvajali su pehar nacionalnog kupa, poslednji put u maju pobedom nad Crvenom zvezdom 1:0 golom Bojana Ostojića na stadionu "Rajko Mitić".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R R

    16. septembar 2019 | 14:10

    Dali sw oglasila ta " kuca fudbala " pobodom sramnog namestanja utakmice Czv Indjija , sta se desava sa tim slucajem i ko je sankcionisan i kojom kaznom ? Uefa uveliko radi na tome vec mi je stigao odgovor na email koji sam im uputio nakon zavrsetka tog cirkusa sa sve video materijalom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA