De Hea će nedeljno zarađivati dva Ferarija: Junajted ga čini najplaćenijim golmanom na svetu! (FOTO)

Ole Gunar Solskjer je odlučio da zadrži svog golmana pa mu je klub ponudio novi ugovor do 2023. godine

  • 2

David De Hea je u Mančester junajted stigao još 2011. godine iz Atletiko Madrida za 19 miliona funti i od tada je 367 puta nosio dres slavnog kluba.

Novi ugovor je jednom od najpouzdanijih pojedinaca u Junajtedu doneo i pozamašnu platu između 350 i 375 hiljada funti nedeljno (između 395.000 i 423.000 evra), što ga prema pisanju Skaja čini najplaćenijim golmanom na svetu.

Tako će Španac, primera radi, zarađivati skoro dovoljno novca da nedeljno kupuje dva Ferarija 458 koji koštaju oko 230 hiljada dolara.

Bio je blizu da ode jedino 2015. kada je u trci za njegov potpis bio Real Madrid, ali do transfera nije došlo zbog administrativnog kašnjenja tokom poslednjeg dana prelaznog roka.

- Moja budućnost je sada mirna i sve što hoću jeste da pomognem klubu da postigne ono čemu težimo, a to je da opet zajedno osvajamo trofeje. Privilegija je bila nositi dres Mančestera svih prethodnih osam godina - rekao je De Hea.

Dodao je da mu je velika čast što je ostao toliko dugo.

- Nisam mogao ni da zamislim da ću za ovaj klub odigrati više od 350 utakmica - dodao je De Hea. Nažalost, trofej u Engleskoj i Premijer ligi nije video još od kraja ere Ser Aleksa Fergusona koji se penzionisao 2013. godine.

Menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer je rekao da De Hea predstavlja sve ono što je ikad tražio od golmana.

VIDEO - Navijač utrčao na teren i zaleteo se na Ronalda na kraju meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Discovery

    16. septembar 2019 | 19:55

    Bolesno. Mnogi umiru od gladi a ovi se razbacuju. Treba ograničiti maksimum a ostalo onima kojima treba.

  • samo iskeno

    16. septembar 2019 | 20:15

    Da je dobar volan to stoji, ali je novčano precenjen! Nije on taj kalibar da nosi ekipu MU kao sto su to Smajhel i Van Der Sar radili. Deluje mi mlitav i tih, a njima treba nemo ko može da vodi ekipu na terenu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA