Zašto ne bismo verovali i protiv Bajerna? Van la Para otkrio Zvezdin plan za utakmicu s Nemcima

Akcenat će biti na dobroj odbrani

  • 24
Radživ Van la Para, FK Crvena zvezda Foto: Crvenazvezdafk.com

Novi igrač Crvene zvezde Radživ Van la Para svestan je snage nemačkog giganta Bajerna sa kojim Zvezda počinje ovu sezonu u Ligi šampiona u Minhenu (sreda 21 h).

Tvrdi da Zvezda sa svakim može da se nosi te da će prvenstveno obraćati pažnju na dobru odbranu.

- Potpuno spremni ćemo ući u utakmicu, daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat u Minhenu. Bajern ima fenomenalne napadače zbog toga pre svega moramo da igramo veoma dobru odbranu protiv njih, a onda ćemo videti šta možemo da uradimo u napadu - rekao je Van La Para za klupski sajt.

Holanđanin veruje da Zvezda može da uradi nešto slično kao i prošle godine. Tim iz Ljutice Bogdana je tada pobedio Liverpul u grupi i remizirao sa Napolijem u dva dobra meča kod kuće.

- Najbitnije je da uvek verujemo da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Videli smo prošle godine, kada su crveno-beli verovali, da možemo da ostvarimo pobede protiv velikih timova i bili fokusirani na našu igru, da su dobri rezultati dolazili. Zašto to ne bismo to ponovili i protiv Bajerna - zapitao je Van la Para.

On je već debitovao u svom novom klubu u koji je došao iz Hadersfilda, i to u utakmici Superlige sa Inđijom ovog vikenda. Zvezda je u tom meču pobedila preokretom sa dva penala u završnici susreta.

Da podsetimo, srpski šampion je učešće u ovogodišnjoj Ligi šampiona izborio u četiri kola i na kraju u plejofu bio bolji od Jang Bojsa, a u grupi LŠ će igrati protiv Totenhema, Olimpijakosa i Bajerna.

VIDEO - Penal za Crvenu zvezdu protiv Inđije, da ili ne?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA