≫ 

Arsenal i Liverpul u problemu: Biće kompletni tek nakon reprezentativne pauze

Loše vesti za Tobdžije i Redse

  • 0

Arsenal se susreo sa ozbiljnim problemom, jer je ostao bez usluga Aleksandra Lakazeta koji je doživeo ozbiljniju povredu nego što se mislilo u prvi mah. Sa druge strane ohrabrujuće vesti za navijače Liverpula jer se Alison Beker uspešno oporavlja.

Gotovo od početka sezone Lakazet vuče povredu levog skočnog zgloba. Igrao je sa bolovima, ali klupski doktori rekli su da je stanje alarmantno i da francuski napadač mora na mirovanje kako problem ne bi postao još veći i ozbiljniji.

Preskočio je prošlo kolo i utakmicu sa Votfordom, a očekuje ga mirovanje i potom treninzi jačanja povređenog zgloba kako se povreda ne bi ponovila i vratila. Tek kad to sve završi može se očekivati njegov povratak.

Po prognozi lekara to bi trebalo da bude tek tokom oktobra.

Dobra vest za Arsenal je da se čak četvorica igrača vraćaju u pun trenažni proces, i to sva četvorica defanzivaca.

Valensija - Arsenal

Foto: Tanjug/AP

Jedno od najvećih pojačanja, levi bek Kiran Tirni je napokon počeo da trenira sa ekipom i njegov debi za Tobdžije može se očekivati u narednim kolima.

Punim intenzitetom trenira i Hektor Beljerin, tako da bi Arsenal uskoro mogao da kompletira bekovski par.

Ostala dva povratnika iz povreda su štoperi Rob Holding i mladi Konstantinos Mavropanos.

U kladionici MOZZART imate mnogo zanimljivih kvota povodom učešća Zvezde u Ligi šampiona, a na primer, kvota da će šampion Srbije biti treći u grupi i nastaviti takmičenje u Ligi Evrope je 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi šampiona.

LIVERPUL U SLIČNOM PROBLEMU

Što se tiče Liverpula prognoza da će im se prvi, i zvanično najbolji golman sveta, vratiti sredinom oktobra su ohrabrujuće vesti.

Spekuliše se da ga na golu Redsa neće biti još najmanje sedam kola, odnosno ne pre Nove reprezentativne pauze sredinom oktobra.

U grupi u kojoj je Zvezda večeras (18.55) igraju Olimpijakos i Totenhem. Vruć je teren u Pireju, ali Totenhem je finalista Lige šampiona - kvota na keca je 3,90, na iks 3,50, a na dvojku 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Totenhem.

Britain Soccer Premier League

Foto: Tanjug/Ap

Baš zanimljivo, ručali smo zajedno pre nego što sam došao ovamo. On je sve bolje, dobro izgleda, ali u pitanju je bila veoma ozbiljna povreda, tako da nema razloga da požurujemo stvari. Bitno je da Alison kada se vrati na teren bude potpuno zdrav za nastavak sezone - rekao je Jirgen Klop na nedavnoj konferenciji za štampu.

Sigurno je da Nemac neće žuriti sa vraćanjem brazilskog čuvara mreže na teren. Liverpulu ide dobro, prvi je na tabeli, i nema potreba za panikom i ishitrenim povratkom nakon ozbiljne povrede lista koju je Beker zadobio na prvoj ovosezonskoj utakmici protiv Noriča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA