≫ 

Sin Zvezdana Terzića u komisiji koja odlučuje o uvođenju VAR tehnologije!

Iznenađenje u komisiji!

  • 68
NIkša Terzić, Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela, Slobodan Govedarica Foto: MN Press

Skupština Zajednica klubova Superlige i Prve lige Srbije usvojila je predlog Partizana da se formira Radna grupa za uvođenje VAR-a još u februaru ove godine, a sada je u javnost isplivalo da će se oko odluke pitati i sin Zvezdana Terzića, Kostadin!

Naime, predstavnici FSS-a u Radnoj grupi su Nebojša Ivković, bivše sudije Milan Karadžić i Igor Radojičić, ali i sin generalnog direktora FK Crvena zvezda, Kostadin Terzić!

Kako prenosi Informer, on je takođe član Komisije za licenciranje FSS-a, a predstavnici Zajednice Superlige su Milorad Nikolić, Milorad Ćorović, Miloš Mirković i Nenad Popović.

Priča oko VAR tehnologije intenzivirala se prošlog vikenda kada je Crvena zvezda uz neshvatljivo dosuđeni penal pobedila Inđiju sa 2:1, posle čega je čak i Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde, priznao da je vreme za video tehnologiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    17. septembar 2019 | 13:29

    Pa oni se totalno ponasaju kao da su sve to nasledili od dede pa prenose funkcije sa kolena na koleno. Strasno je da su najgori djaci i oni koji nista ne bi u zivotu uradili bez politike sada na pozicijama i odlucuju o nasim zivotima. Sramota.

  • Raska

    17. septembar 2019 | 13:02

    HHahahaha....kakva smejurija

  • Rea

    17. septembar 2019 | 13:22

    Zvezdaš sam, ali ljudi, po kom osnovu je dotični u komisiji ? Ne samo Terzić , generalno u Srbiji se ponašaju kao da su im funkcije privatne firme, zapošljavaju se sinovi , ćerke , kumovi, pašenozi , babe ,dede... jadni smo! Nadam se da će doći vreme kada će svi lopovi ići na robiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA