≫ 

Grobari posetili sudiju koji je Zvezdi svirao dva penala: Izveli performans ispred njegove zgrade

Navijači Partizana su i na ovaj način iskazali revolt

Igor Stojilkovic Foto: MN Press, Youtube/ partizanovci Partizanovci

Sudij Igor Stojilković navukao je gnev navijača Partizana na sebe krajnje diskutabilnim odlukama u meču Zvezde i Inđije, pošto je sa dva dosuđena penala za crveno-bele direktno skrojio preokret u korist tima Vladana Milojevića. 

Kako se klub iz Humske nije "pretrgao" u kritikama na račun suđenja, Stojilkovića i Sudijske organizacije, navijači Partizana su uzeli "stvari u svoje ruke" - izveli su performans na dobro poznatu temu, i to ispred zgrade u kojoj živi Stojilković, što je, naravno, nimalo prijatna situacija po ovog sudiju.

Desetine mladića su sa sobom poneli mali gol, loptu i kredu, kako bi iscrtali kazneni prostor, baš onakvog kakav veruju da je video Stojilković u meču Zvezde i Inđije - za metar duži na rubu gde je pao Vukanović.

Performans je krenuo "reprizom" starta nad Vukanovićem, posle čega je usledio penal i izvođenje, uz sada već uobičajene pokliče "penal za Zvezdu, hoćemo penal za Zvezdu".

Pogledajte video performansa koji su na svoj kanal "okačili" navijači crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    17. septembar 2019 | 23:15

    Posetite sudiju koji je iskljucio dva igraca Novog Pazara a dosli su sa 11na vasu livadu samo da bi ste vi jedva dobili frakcijasi jadni

  • Zvezdaš

    17. septembar 2019 | 23:32

    Uvek sam bio za fer suđenje. Komšijama čestitam svaku pobedu u derbiju,kao i oni meni. Ovo je sramota, niko normalan ne može da se raduje ovakvim "pobedama"...

  • Ćupričanin

    17. septembar 2019 | 23:02

    Mnogo se bre jadni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA