≫ 

Giganti se otimaju o Srbina: Matić će po isteku ugovora sa Mančester junajtedom moći da bira

Serija A mogla bi da bude sledeća destinacija za fudbalera Srbije

  • 8

Italijanski giganti Juventus, Milan i Inter zainteresovani su za transfer srpskog fudbalera iz Mančester junajteda Nemanje Matića.

Kako prenosi Kalčomerkato, Matiću ugovor ističe na kraju sezone i već u januaru biće dostupan za mnoge klubove, uključujući i Borusiju iz Dortmunda koja takođe prati situaciju. Problem za mnoge je godišnja plata srpskog reprezentativca od sedam miliona evra, pre svih Milan iako ga vidi kao važan deo tima, a istu ulogu želi da mu da i trener Intera Antonio Konte, sa kojim je sarađivao u Čelsiju.

Veruje se da 31-godišnji vezista neće ostati na Old Trafordu, odnosno da neće dobiti novi ugovor, posebno što je sve češće na klupi za rezerve kod menadžera Olea Gunara Solskjera. Matić je već pet godina u Engleskoj, bio je još dve u prvom mandatu u Čelsiju, a u inostranstvu je nastupao još za Benfiku, Vitese i slovačke Košice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    18. septembar 2019 | 11:42

    Crvena Zvezda

  • delija

    18. septembar 2019 | 15:08

    nakupio si se para..porodicno ispunjen..dodji u zvezdu igraj 2.3 godine i lepo idi u penziju...uzivaj u srbiji ..

  • mungos

    18. septembar 2019 | 12:06

    Nekad je bio dobar vise nije da jeste zadrzali bi ga u Mancesteru a to da se otimaju sad o njega su bajke isto ko za Sergeja "vrijedi 150 mil. pa sad 60 ali ga niko nece" i na kraju za godinu dvije ce otici za Tursku za 6 mil. ko Ljajic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA