≫ 

Stepi odbrusio nemačkim novinarima: Zašto Zvezda nema šanse protiv Bajerna?

crveno-beli imaju svoje šanse u prvom meču na Alianc areni - smatra Dragoslav Stepanović

  • 13

Srpski fudbalski stručnjak Dragoslav Stepanović dao je intervju za nemački Fudbalski magazin u kojem analizira igru Zvezde i govori o šansama srpskog kluba protiv šampiona Nemačke. 

Popularni Stepi odgovarao je na brojna "nezgovna pitanja", a jedno od njih je glasilo: Zvezda ima tradiciju dužu od 70 godina, ali ima li ikakve šanse u Minhenu?

- Zašto da ne? Normalno da je Bajern apsolutni favorit, ali Zvezda igra dobro poslednje dve godine, kvalifikovala se za Ligu šampiona dva puta zaredom. Bajern je kiksnuo protiv Herte i Lajpciga, tako da Bajern možda neće biti toliko dobar kao što ljudi očekuju - odgovorio je on i potom se dotakao se i Marka Marina i srpske lige:

- Marko Marin je fantastičan igrač, odlično se snašao u Beogradu, ali najveći problem je što je srpdka liga u rangu 2. i 3. lige Nemačke.

Upitan od strane nemačkog novinara da prokomentariše glavne igrače crveno-belih, pored Marina, Stepi je istakao:

- To je definitivno na golu Milan Borjan. On je golman svetske klase. Za zvezdu je on nešto, što je Manuel Nojer za Bajern Minhen. Ipak, on ne igra za Srbiju jer je sa porodicom prošao kroz rat  i otišao za Kanadu za koju nastupa. Takođe, španski fudbaler Kanjas organizuje lepo sredinu terena, dok su u napadu Boaći i Pavkov. 

Stepi je takođe govorio o atmosferi koju prave Delije na Marakani, kao i razlozima zbog kojih niti jednom klubu nije lako kada gostuje u Beogradu, kao i o trofejnoj generaciji sa Savićevićem, Prosinečkim, Pančevim, koja je preko Bajerna stigla do titule šampiona Evrope i sveta 1991. godine.

Dragoslav Stepanović

Printscreen: Sport magazin

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Minhena, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Republika Srpska

    18. septembar 2019 | 14:31

    Neka Bajern skrese budzet na 50mil.pa da onda igramo i vidimo ko je favorit a sad ima budzet 800 000 000e i folira se nad nasom sirotinjom

  • Jakol

    18. septembar 2019 | 14:15

    Samo bez treme i straha, neka nasi igraju svoju igru i daju svoj maksimum, pa sta Bog da.

  • Dr laza

    18. septembar 2019 | 13:49

    Pa Stepi bojim se da atmosfera neće biti kao prošle godine, jer kvalifikacije je izneo običan svet na tribinima, sada će to biti fensi i selfi navijači koji imaju mogućnosti da isprate onakve cene karata gde klub nije imao sluha da ostavi i deo karata za pojedinačnu prodaju da bi neko mogao bar da obezbedi sebi i detetu da odgleda makar jedan meč svog voljenog kluba u LŠ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA