Seks sa Georginom je bolji od najboljeg gola koji sam dao: Ronaldo priznao šta ga najviše "loži"

Portugalac kaže da nijedan od njegovih spektakularnih pogodaka ne može da se meri sa onim što ima sa svojom lepšom polovinom

  • 5
Ronaldo, Georgina Foto - Montaža: Instagram/cristiano, realista.com

Portugalski superstar Kristijano Ronaldo je, znamo to, opsednut golovima, rekordima, titulama i statistikom, zato je i dostigao svetski vrh, ali više od svega, čak više i od najboljih poteza karijere, preferira ljubavne trenutke sa izabranicom svog srca Georginom. 

To je i priznao u razgovoru za "UK TV" sa novinarom Pjerom Morganom kome je otkrio da mu je svaki seks sa Georginom bolji od njegovog najboljeg gola koji je postigao, a znamo svi kakve je pogotke davao tokom karijere.

Britanski novinar pitao je Portugalca da izabere koji mu je gol najlepši u karijeri, a ovaj je odabrao čuvene "mnakazice" protiv Juventusa 2008. godine, kojima je zadivio svet po ko zna koji put.

- Pokušavao sam da postignem takav gol baš dugo, dugo godina. Postigao sam preko 700 golova, ali nikad takav. Rekoh tada, "konačno sma ga dao makazicama", iz sjajnog odraza. Još protiv Bufona, protiv Juventusa u Ligi šampiona. Bio je to zaista prelep gol - evocirao je uspomene Ronaldo.

Morgan je uskočio sa pitanjem da li mu je taj gol možda bolji i od seksa, a Ronaldo je dao šmekerski odogovr koji će sasvim sigurno nabaciti osmeh na lice njegovoj Georgini.

- Ne, ne sa mojom Geo, ne - uz smeh je odgovorio Portugalac.

Mi ga potpuno razumemo...

 
 
 
View this post on Instagram
Dulces sueños mi lindo A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA