≫ 

Nauči da startuješ, idiote! Robertson zbog komentara besnih navijača izbrisao Tviter

Nije bilo lako Redsima u utorak na San Paolu

  • 0

Liverpul je pobedom završio prošlu sezonu u Ligi šampiona i osvojio je, ali se sapleo u utorak uveče već u prvom kolu jer je poražen u Napulju 2:0.

Jedan od golova je skrivio Endi Robertson pošto je napravio penal koji je u gol pretvorio Dris Mertens pred kraj utakmice. Posledica svega je da je Robertson izbrisao svoj tviter nalog jer nije mogao "da živi" od besnih navijača.

- Nauči da startuješ j*** idiote; Izgledaš kao senka sebe iz prošle sezone, saberi se čoveče - samo su neki od desetina komentara koji su  mu upućeni.

Inače, penal je osam minuta pred kraj utakmice iznudio Hoze Kaljehon, proveravan je VAR tehnologijom, ali ispravke nije bilo pa je penal ostao.

Nakon meča je menadžer Redsa Jirgen Klop rekao kako misli da se Kaljehon bacio i simulirao jedanaesterac. Liverpul je drugi gol na meču primio u 92. minutu kada je Fernando Ljorente postavio konačan rezultat 2:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA