≫ 

Nije sramota izgubiti od Bajerna, gledali smo ih u oči: Milojević otkrio za čime žali posle Minhena

Bajern je ipak zasluženo slavio

  • 18
FK Bajern Minhen - FK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da mu je žao samo što je njegova ekipa primila drugi i treći gol, a otkrio je i šta je tokom poluvremena rekao svojim igračima u svlačionici.

Zvezda je poražena od Bajerna u Minhenu 3:0 na Alijanc areni u prvom kolu grupe B Lige šampiona, a nemački tim je konstantno držao loptu u nogama, dok je Zvezda svoje šanse tražila iz kontri.

- Dobro, mislim da nije utakmica za poređenje sa ostalima koje igramo, mogu da kažem da smo u dobroj meri imali prvo poluvreme gde smo bili u niskoj zoni, slaba nam je bila cirkulacija lopte, a protiv ekipa kakva je Bajern morate da igrate sigurno - rekao je Milojević posle meča za Arenu sport i precizirao gde se nalazio problem u igri Zvezde.

- Morali smo visoki presing da rešavamo bolje, nije bilo respekta. Ali, prva lopta koja se izgubi, pa onda uđe strah, teške su i noge, strah od sledeće greške... Pred drugo poluvreme sam rekao momcima da treba da izađemo i igramo. Nije sramota izgubiti od Bajerna, ali žao mi je drugog i trećeg gola, pokvarilo je utisak. Imali smo dobre izmene, pomogle su nam. Gledali smo Bajern u oči, nije lako na ovakvom stadionu igrati ovde, idemo dalje i okrećemo se narednim utakmicama - objasnio je Milojević.

Analizirao je potom spomenuti drugi i treći gol. Treći gol je bio čista uigrana majstorija iz prekida kod koje je cela odbrana Zvezde prebačena jednim dodavanjem koje je Miler iz poteza spojio sa mrežom. Drugi gol je bio i druga priča.

- Znate kako, oni jednostavno igraju njihov način igre, kontinuiran posed i dosta trčanja. Mi smo imali poneki pogrešan pas. I, ako pogledamo drugi gol, primamo ga iz naše greške gde smo znali šta će da se dešava, ali opet je veliki napor i dešavaju se takve greške. Moramo da smanjimo u narednim utakmicama greške na minimum i sigurno ćemo to da uradimo - zaključio je trener Zvezde.

Srpski tim sledeći meč igra protiv Olimpijakosom kod kuće prvog oktobra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lavorče

    18. septembar 2019 | 23:25

    Tim koji igra bunker sta moze da ocekuje nego da mu tim koji igra viktorije zabije bar tri komada.

  • Mr.No

    18. septembar 2019 | 23:23

    Zvezdina traljava igra sporog pasa. I opet ekipa u grupi na kojoj će protivnici poboljšavati gol statistiku. Toliko .

  • VRS

    18. septembar 2019 | 23:34

    Ja mislio zao mu sto im sudija nije svirao penal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA