Nismo zaslužili da izgubimo 3:0, da je Marin pogodio... Degenek posle Bajerna razočaran finišom meča

Velika škola za igrače beogradskog tima

  • 34

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je da bi čitav utisak  o utakmici na Alijanc areni bio drugačiji da Zvezda nije od Bajerna primila dva gola u završnici utakmice.

Neumoljiv je Bajern bio na svom terenu u prvom kolu grupe B Lige šampiona jer je sa 3:0 pobedio crveno-bele golovima Komana, Levandovskog i Milera.

- Bitan je bio rezultat večeras, mislim da nismo zaslužili da izgubimo sa 3:0. Jesu oni jako dobra ekipa i imali su mnogo više prilika nego mi. Ali mislim da je Marinova prilika ušla pri kraju za 1:1, da se ne bi ovako završila. Na kraju smo primili dva gola nekako mnogo lako. Zato se sad čini da je utakmica bila mnogo drugačija nego što jeste. To mi je krivo, ali dobra škola. Nismo se uplašili, igrali smo na kontru i imali smo šanse i u prvom i u drugom poluvremenu, ali su oni dominirali loptom i ne mogu da kažem ništa loše - rekao je Degenek posle meča za Arenu sport.

Prokomentarisao je i prvo poluvreme u kom je njegov tim imao samo jedan faul.

- Sve smo odigrali. Nekad i ne treba da se prave faulovi, neke situacije se rešavaju bez. Dobro smo stajali i branili se u bloku, više smo se pomerali. Dali su drugi gol na njihov kvalitet i naše neiskustvo, ali igrali smo dobro i u prvom i u drugom poluvremenu, mada to možda izgleda drugačije na TV. Hvala svima koji su došli da nas gledaju i nadam se da ćemo biti bolji.

Kada se uporedi ovaj tim Zvezde sa prošlogodišnjim, Degenek se opet vraća na dva primljena gola u finišu meča sa Bajernom.

Svi prošlogodišnji mečevi u gostima rešavani su mnogo ranije u korist domaćina i na Enfildu i na Parku prinčeva i na San Paolu.

- Opet kažem, da nije bilo ta dva gola, sve bi bilo drugačije. Mislim da smo kompaktna ekipa, da smo bolji nego lani u nekim segmentim igre nego prošle godine, u nekim nismo, ali sve u svemu nam iskustvo znači - naglasio je na kraju defanzivac crveno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    19. septembar 2019 | 07:04

    Koliko je nerealan decko imali su ljudi 34 suta a vi 2 o cemu vi pricate!

  • kondukteri iz tenka

    19. septembar 2019 | 09:22

    Halo kondukteri u tenku..istina nije realno samo TRICA ..7 komada bi bilo realno da si degenu realan..3 gola 3 precke i 4 mega sanse..al jbg nema vaseg sudije..sto barem tenk ne potjeraste..idi bre brukate nas ko niko..stidimo se radi vas..cujemo da vas ni u svlacionice nisu pustili..sator vam razapleli kao i dolikuje takvom klubu...

  • Desha

    19. septembar 2019 | 06:23

    Da baba ima onu stvar bila bi deda. igrate kukavički,taktika vam je ista, čemu se nadate? Pa, Indjiju ljudski ne možete da dobijete,a kamoli nekog jačeg! Tako ćete i protiv grobara da igrate,jer vi drugačije ne umete,nemate herca i m...! Baš bih voleo da vas u grobari vrate na fabrička podešavanja,pa da shvatite gde ste. Ovako dalje više ne može. Igrali ste u Minhenu ko na domaćem terenu.Treba da se stidite onakve igre i da ne progovarate ni reč. Ovakve kakvi ste i treba svi da vas peglaju, i hoće.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA