≫ 

Boli kako smo primili golove: Marin tužan zbog promašaja i kikseva, priču o derbiju je odložio!

Ima razloga za nezadovoljstvo

  • 7
FK Bajern Minhen - FK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Marko Marin imao je sjajnih momenata protiv Bajerna, ali mu je nedostajala i sreća.

Plej Zvezde je mogao u završnici da izjednači udarcem sa 15 metara, iskosa sa leve strane,  ali je lopta otišla uz stativu.

- Moglo je da bude 1:1, šteta, bila je dobra akcija, slobodan udarac, u dubinu lopta, i onda nismo to lepo rešili. Šteta da nije ušla.

Ima za čim Zvezda da žali, iako je potpuno nadigrana, Bajern je pogodio i prečku, potpuno je dominirao u šansama. Ipak, pred kraj je Zvezda poklonila dva pogotka, prvo kiksom Gobeljića, zatim uspavankom pri slobodnom udarcu.

- Mogao je da bude manji rezultat... Šteta, 2. i 3. gol mnogo naivno smo primili, moramo da budemo koncentrisani do kraja. Naročito kod 2. gola, imaš još 10 minuta, to boli. Mislim da smo opet OK odigrali defanzivno, Bajern je Bajern, dominirali su i imali šanse. Ali kontre smo mogli bolje da odigramo - dodao je Marin, koji je priču o derbiju odložio za četvrtak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija zapad

    19. septembar 2019 | 00:33

    Cuti sram te bilo!Nisi hteo da se trudis protiv svojih Nemaca!!!

  • MaaNee

    19. septembar 2019 | 00:08

    Večeras kao i čitave ove sezone moj Marine nisi ni blizu igre od prošle godine. Grdno vas gledati ako hoćeš iskren komentar. Bolje ne igrati Evropu nego ovako igrati. Znam ja da je ovo veliki uspeh ali sve prividno i više para od prodaje igrača zaradimo iz omladinskog sastava za ligu šampiona nego od ovih veceras

  • Kursumlija

    19. septembar 2019 | 00:07

    Svaka cast Zanderu,Marinu,Van la Paru,Degeneku,Milunovicu,Garsiji!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA