Bio sam ljut kod trećeg gola, previše smo se branili! Borjan ukazao na greške Zvezde u Minhenu

I Borjan i saigrači saglasni - kud primismo taj drugi i treći gol?!

  • 54
FK Bajern Minhen - FK Crvena zvezda

Foto: Marko Jovanović

Golman Crvene zvezde Milan Borjan nije zadovoljan zbog toga što je njegov tim, uprkos tome što je bio slabiji rival u duelu sa Bajernom mogao da izvuče daleko povoljniji rezultat u Minhenu.

Tako je i delovalo jer su Nemci vodili 1:0 sve do poslednjih desetak minuta kada je Zvezda primila još dva gola i na premijeri sezone u Ligi šampiona izgubila sa 3:0.

- Težak poraz. Krivo mi je što je bilo 3:0, moglo je da ostane 1:0 ili 1:1 jer smo imali onu šansu u drugom poluvremenu. Fali još iskustva, odigrali smo odbrambeno dobro, ali fali tu da se igra. Mnogo se branimo, treba da izađemo i oslobodimo se. Ekipa je celo prvo poluvreme bila u grču. Nema razloga za time, ovo su najlepše utakmice koje možemo da igramo. Ali eto, treba da dignemo glavu gore i da za vikend pobedimo u derbiju - rekao je Borjan posle meča.

Na pitanje ko je ostavio najjači utisak od pojedinaca Bajerna, Borjan nije nikoga izdvajao.

- Svi su vrhunski igrači i zato su tu gde jesu, nema tu pojedinaca koje treba izdvajati. Svi su igrali odlično i zato su pobedili - dodao je golman crveno-belih koji je bio prilično ljut na svoje saigrače kod trećeg gola.

- Jesam bio ljut jer sam tražio četvoricu u živom zidu i vikao sam da paze jer je Miler tu bio sa strane, da paze na brzu loptu i brzo igranje. Desilo se kako se desilo, on je mene uhvatio u raskoraku i primili smo bezveze taj gol. Znao sam, zato sam i vikao, ne znam da li me nisu čuli ili su se koncentrisali na živi zid, ali dešava se. Iz ovih grešaka se uči. Svi zajedno treba da nastavimo dalje - kazao je Borjan.

Golman Zvezde je za kraj konstatovao i da su navijači kluba iz Ljutice Bogdana bili "deset puta glasniji nego Bajernovi". Srpski prvak naredni meč igra protiv Olimpijakosa na stadionu "Rajko Mitić" prvog oktobra, dok Bajern ide "na noge" Totenhemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 937

    19. septembar 2019 | 07:26

    Mozda nemamo najbolji tim ali zato imamo najbolje navijace 100%

  • luk

    19. septembar 2019 | 01:00

    Ne znam otkud zal za primljenim drugim i trecim golom!!! Izgubiti 10:0 ili 1:0 je isto u ovoj fazi takmicenja. Zali Boze za utakmicom koju su odigrali bez igranja fudbala. Mi smo odigrali bunker, klasicni, na 16-18 metara od gola. Bavarci nam uzmu loptu na 20 metara od gola presing igrom. Da nece mozda gol razlika da nas izvuce?! Smesno je razmisljati u tom pravcu medju velikanima u nasoj grupi. Delija sam, al mi je uvek krivo kad supacki igramo.

  • Rade

    19. septembar 2019 | 06:26

    Toliko je faulova bilo na centru pa bar jedan penal je mogao da svira, ma sudija lopov,nista bez nasih sudija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA