≫ 

Ekskluzivno: Nojer za Telegraf o Delijama, Zvezdi i razgovoru sa Marinom

Čuvar mreže Bavaraca oduševljen je igrom Marina

  • 24

Fudbaleri Bajerna iz Minhena ubedljivo su na svom terenu sa 3:0 savladali Crvenu zvezdu u 1. kolu grupne faze Lige šampiona, u kojem je golman Bavaraca Manuel Nojer još jednom ostao nesavladan. 

Posle meča, čuvar mreže tima iz Minhena odvojio je malo vremena da za Telegraf.rs prokomentariše igru svog prijatelja Marka Marina, kao i šansu koju je on propustio.

- Naravno da smo pričali. On izgleda drugačije i igra drugačije, izgledao je zaista kao dete kada smo igrali zajedno. Njegove veštine su neverovatne, veoma je smiren i siguran kada ima loptu i dobro se pozicionira. Napravio je odličan posao, ali i mi smo veoma dobri defanzivci i nije mu bilo lako.

Nojer je preneo i utiske sa meča protiv Zvezde, kao i o atmosferi koju su napravili navijači.

- Večeras su navijači bili sjajni, a naš protivnik nije bio toliko dobar. Mislim da igraju bolje kada igraju kod kuće.

Kompletnu izjavu Nojera za Telegraf.rs pogledajte u videu na početku teksta. 

(Izveštač Telegrafa iz Minhena, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.K.

    19. septembar 2019 | 10:57

    Volim zvezdu i kad gubi ⚪🔴⚪🔴✨✨💗fantasticna atmosfera juce u Allianz Areni ima još da se igra nisu Navijaci crvene Zvezde Erfolgsfans kao ovi iz Bajerna i njihova Schickeria.. tradicionalni Bavarci su svi uz TSV1860 München.

  • Cober

    19. septembar 2019 | 09:50

    Koncentracija je slaba tačka.bajern je to.a nisu se još igrali.sramota je napadati igraće.zvezdo napred.

  • Saša Lazić

    19. septembar 2019 | 09:44

    ..Milojević je trener koji je u njegovom nekom shvatanju fudbala ostao u dobi kad je on igrao i još prije jer njegov način je destruktivni fudbal,fudbal koji je osudjen na propast i koji je već davno propao,iskreno,mislio sam da će Zvezda,koju volim,izgubiti i sa većom razlikom jer Bayern kad je u punoj formi melje i bundesligaše sa četir,pet i više golova ali dobro smo prošli a Zvezda sa ovim „stručnjakom“ nikad dalje od kvalifikacija i nameštenih rezultata u našoj ligi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA