≫ 

Kad igram igrice stalno uzimam Kutinja i Alkantaru: Fudbaler Zvezde igrao protiv svojih idola!

Igrači Zvezde su saglasni da je rezultat nerealan i previsok

  • 6
Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Robert Levandovsi, Serž Gnabri, Bajern Minhen - Crvena zvezda Foto: Guliver/Getty Images/Alexander Hassenstein

Nakon poraza od Bajerna od 3:0 u prvom kolu Lige šampiona, igrači Crvene zvezde bili su vidno razočarani, jer su sve do 80. minuta imali samo jedan gol minusa i nekoliko dobrih šansi.

Defanzivac Nemanja Milunović smatra da je rezultat nerealan i prevelik. Vezista Miloš Vulić se slaže sa saigračem, ali je ipak bio vidno uzbuđen zbog debija u najelitnijem klupskom takmičenju.

- Žao mi je što smo drugi i treći gol naivno primili. Branili smo se celu utakmicu, imali smo par svojih šansi.

Imao je Milunović jednu intervenciju na samoj gol liniji kojom je sprečio Bajern da već tad poveća svoju prednost.

Manje, više kad primiš tri gola intervencije ne dobiju toliko da značaju. Više bi voleo da smo izgubili 1:0 ili da je bilo 1:1.

Branili smo se celu utakmicu. Bajern je pokazao svoju silu i znali smo da možemo možda da ih ugrozimo iz kontra napada. Bila je ta jedna šansa Marina u 80. minutu kod 1:0. Sad ostaje žal, ali opet kao što sam rekao, bolje da je bilo 1:0 ili 1:1 nego 3:0, izgleda malo više... mnogo je nerealno.

Nemanja Milunović, Robert Levandovski, Marko Gobeljic, Bajern Minhen - Crvena zvezda Foto: Guliver/Getty Images/Sebastian Widmann

Nije lako izboriti se sa jednim od najboljih napadača današnjice Robertom Levandovskim. Sjajno su se na tom zadatku smenjivala oba Zvezdina štopera

- Dobra komunikacija mene i Degeneka. Dva puta sam ga ja ostavio, ali zahvaljujući preuzimanju Gobelje i Degeneka smo rešili te situacije. Ali, pored Levandovskog tu su i Koman, Kutinjo i Perišić.

- Utrčavaju sa strane tako da u celini igraju mnogo dobro i mnogo su opasni u napadu tako da... mislim da smo donekle stajali dobro u odbrani.

Iako su brzi ipak su Bavarci igrali više poziciono.

- Iskaču iz drugog plana, imaju povratne lopte i u završnici imaju po šest, sedam igrača, mislim da je to bio najveći problem.

Zvezda je imala veliku podršku i u Minhenu.

- Zahvalio bih se našim navijačima. Celu utakmicu više su se čuli od navijača Bajerna i stvarno im hvala i voleo bi da tako nastave - zaključio je Milunović

Stvarno sam srećan što sam debitovao u Ligi šampiona. Prošle sezone sam imao prilike samo da gledam preko televizije a sada da debitujem. Veoma sam srećan i ponosan što sam imao priliku da igram protiv ekipe kao što je Bajern, protiv igrača kao što su Kutinjo, Tijago Alkantara, Levandovski...

Borili smo se koliko smo mogli. Mislim da smo mogli bolje da prođemo, ali to je fudbal. Sad se okrećemo derbiju i utakmici koja nam je veoma bitna u našem prvenstvu.

- Dobro smo se branili, igrali dobro u defanzivi međutim, par naših grešaka koštalo nas je primljenih golova tako da... 3:0 je možda previsok rezultat, ali opet, kao što kažem, teško je igrati protiv Bajerna na njihovom stadionu.

Miloš Vulić, Filipe Kutinjo, Bajern Minhen - Crvena zvezda Foto: Guliver/Getty Images/Alexander Hassenstein

- Posao svakog igrača koji uđe sa klupe je da promeni nešto na terenu, da unese malo živosti, da poboljša igru svoje ekipe. Ja sam pokušao da dam svoj maksimum, da doprinesem boljitku ekipe na terenu i nadam se da sam uspeo.

Na spominjanje imena kao što su Kutinjo, Alkantara i Havi Martinez Vulić se nasmejao i dao zanimljivu konstataciju koko je bilo biti sa njima na terenu.

- Kada igram Soni stalno igram sa njima. Veoma je teško igrati protiv njih, stvarno veliki fudbaleri koji imaju velike karijere iza sebe.

Vladan Milojević je imao reči hvale sa rezervistu rekavši da je zadovoljan njegovim izdanjem i da je ekipa prodisala kada je ušao u igru.

- Nije mi rekao ništa konkretno. Rekao je da je zadovoljan sa svim igračima.

Naredna utakmica je večiti derbi u nedelju.

- Imamo par dana da se spremimo za tu utakmicu. Čeka nas veoma težak meč, gostovanje. Spremićemo se najbolje što možemo i da idemo na pobedu - zaključio je Miloš Vulić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    19. septembar 2019 | 14:49

    Sem Marina jedini vezni igrac koji zna fudbal a ne samo da trci i kvari igru.Decko ima slifa i sa iskustvom bice pravi a sada je vec bolji od Jovancica koji od deset pasova osam pogresno odigra,samo da poboljsa defanzivu i bice odlican igrac.Zasluzuje vecu minutazu u zvezdi

  • Baja

    19. septembar 2019 | 15:06

    Decko bolje ti je da cutis, brukas i sebe i klub.

  • S.z

    19. septembar 2019 | 14:44

    Jel mi mislimo o istoj utakmici, onoj od sinoc ? Imali su dve precke, jednu stativu, igrali sa 30% snage, posed neverovatan, jednom smo sa loptom usli u njihov sesnaesterac, da im je trebalo dali bi nam jos golova. Jasno je da nismo imali sanse i da su na drugom nivou ali realno nista nismo ni pokusali da odigramo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA