≫ 

Trener AZ Alkmara odahnuo zbog Grobara: Biće lakše bez navijača!

Holanđanin je prevideo činjenicu da su crno-beli organizovali dolazak 20.000 mališana u Humsku

  • 10
Arne Slot Printscreen: Youtube/AZ Alkmaar

Partizan će večeras “probiti led” u grupnoj fazi Lige Evrope, a trenera AZ Alkmara Arnea Slota izuzetno raduje činjenica što crno-beli na svom terenu neće moći da se oslone na pomoć navijača.

Holandski stručnjak je rekao da pomalo žali za iskustvom pred punim tribinama, no, ali da u rezultatskom smislu to više pogoduje njegovom timu.

- Naravno da će biti uticaja na igru što na meču neće biti Partizanovih navijača, ali je loša strana svega toga što nećemo doživeti iskustvo pravog evropskog meča, atmosfere koja vlada i na stadionima u Holandiji. To su sigurno lepa iskustva, ali ih, nažalost, ovoga puta nećemo doživeti. Sa druge strane takav scenario bi mogao da donese prednost u rezultatskom smislu – rekao je Arne Slot, verovatno nesvestan činjenice da će u Humskoj ipak biti 20.000 mališana do 14 godina.

Upitan o šansama timova u grupi L, Slot je već unapred pozicioonirao Mančester junajted kao pobedika, a AZ Alkmar, Partizan i Astanu podjednako kandidovao za drugo mesto i prolaz u narednu fazu.

- Pokušaćemo da izborimo za drugu poziciju, odmah iza Mančester junajteda. U tome ćemo za takmace imati i Partizan i Astanu, otuda smatram da je utakmica u Beogradu veoma bitna za dalji razvoj događaja. Ukoliko odgovorimo izazovu u meču koji sledi, nastavak takmičenja će biti znatno lakši – smatra Arne Slot.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA