Umalo tuča u svlačionici Intera: Saigrači razdvajali Lukakua i Brozovića

Loša partija u Ligi šampiona proizvela varnice među igračima

  • 0
Romelu Lukaku i Marselo Brozović

Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Guliver/Emilio Andreoli/Getty Images

Nakon odličnog starta u Seriji A Inter je odigrao lošu utakmicu u prvom kolu Lige šampiona protiv praške Slavije. Kako prenosi Gazeta delo Sport Romelu Lukaku i Marcelo Brozović su se nakon ovog meča ''zakačili'' u svlačionici.

Dva gola u prve dve utakmice za Lukakua, a onda su krenuli problemi sa leđima i nešto slabije partije. Ispod svog nivoa igra i Brozović, a nervoza zbog toga, ali i zbog lošeg izdanja cele ekipe kulminirala je nakon duela sa Slavijom.

Kako prenosi Gazeta, belgijski napadač je nakon utakmice zatražio od saigrača da igraju znatno ofanzivnije u budućnosti, onako kako to zahteva i sam trener Antonio Konte.

U ovom poviku pronašao se hrvatski vezista, shvatio to kao kritiku (ličnu) pa je burno reagovao. Italijanski novinari navode da se nije završilo sve na rečima nego da je Brozović počeo da se unosi Lukakuu u lice nakon čega su uskočili ostali saigrači, razdvojili ih i smirili situaciju.

Na kraju, kada je tenzija splasla igrači nisu pristali da se rukuju.

Ostaje da se vidi kakav će odnos dva izuzetno važna igrača za Inter biti nakon prespavane noći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA