≫ 

Nejmaru smanjena kazna: Još samo jedna utakmica i ponovo na terenu

Sa tri utakmice zabrane igranja u Ligi šampiona kazna smanjena na dve

  • 1
France Soccer League One Foto: Tanjug/Ap

Burno je Nejmar primio ispadanje prošle sezone PSŽ-a od Mančester junajteda u četvrtfinalu Lige šampiona. ''Tvitnuo'' je o sudijama i zbog toga je dobio suspenziju igranja. Nakon žalbe kazna je preinačena.

PSŽ je uložio žalbu sudu za sportsku arbitražu u Lozani (CAS). Prvobitna presuda je bila na tri meča suspenzije, ali nakon žalbe, koja je uvažena, ona je smanjena na dve. To znači da posle propuštene utakmice sa Real Madridom Nejmar će izostati još samo sa gostovanja Galatasaraju. Na teren u Ligi šampiona se vraća 22. oktobra kada će Parižani ugostiti Klub Briž.

France Soccer League One Embape takođe ne igra, ali zbog povrede, a kad se spoje njih dvojica na terenu biće svašta Foto: Tanjug/Ap

Nejmar je bio kažnjen nakon sporno dosuđenog jedanesterca Mančester junajtedu u 94. minuta revanš meča četvrt finala, nakon čega je engleski klub izbacio Francuze.

Nejmar nije mogao da se pomiri sa tom odlukom pa je na društvenim mrežama komentarisao i vređao sudije. Na Instagramu je uz fotografiju napisao: ''Ovo je sramota, stavili su četiri čoveka koji ne znaju ništa o fudbalu da budu zaduženi da gledaju usporeni snimak preko VAR tehnologije. Nije bilo penala. Kako može da bude igranje rukom kada ga pogodi sa leđa. Je***te se!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA