≫ 

Kosovska Mitrovica dobija novi fudbalski stadion: Republika Srbija gradi velelepni objekat!

Nakon Zubinog potoka i Prištine još jedan grad na Kosovu i Metohiji dobija moderan stadion

  • 2

Srbi na Kosovu i Metohiji će uvek navijati za Srbiju, podržavati srpske klubove i igrati za reprezentaciju Srbije bez obzira na pritiske i sve ono što rade političari iz Prištine, poručio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić i najavio izgradnju novog stadiona u Kosovskoj Mitrovici.

- Mi smo ponosni naše dobitnike zlatnih medalja, na naše reprezentativce sa KiM koji i ovih godina, kada je teško, ostavljaju značajan pečat u srpskom sportu - rekao je Ðurić na konferenciji za novinare.

Ðurić je rekao da Kancelarija za KiM podržava razvoj sporta na KiM i najavio je početak izgradnje novog stadiona u Kosovskoj Mitrovici kapaciteta 6.000 gledalaca.

Marko Đurić FOTO: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Istakao je da je do nedavne obnove stadiona u Prištini, fudbalski stadion u Zubinom potoku bio jedini na teritoriji KiM koji je ispunjavao standarde UEFA.

- Jasno je da su i danas Srbi na KiM stožer i fudbala i drugih sportova i tako će i ostati - rekao je Ðurić.

Na pitanje o organizovanom dolasku 90 mališana sa KiM na utakmicu Partizan - AZ Alkmar koja se igra u Beogradu, Ðurić je izrazio zadovoljstvo što će Partizan biti domaćin mališana sa KiM koji će prisustvovati utakmici i dodao da će za njih dan nakon utakmice biti organizovan obilazak prestonice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šabac

    19. septembar 2019 | 23:18

    A ko ce da igra i da gleda utakmice?narod nema od cega da zivi a smejete nam se u lice gradite stadione

  • hehe

    21. septembar 2019 | 13:39

    Kao prvo gradite stadion u tudjoj drzavi na kojem ce se igrati Kosovska liga,i to sve od para gradjana Srbije.Kosovska vlada je odobrila da se napravi taj stadion jer njih ne kosta nista,a imace ga u svojoj drzavi.Kao drugo u Srbiji imate stadione stare vise od pola veka,.Zvezda i Partizan i ostali,nemamo trening centre itd,a vi glumite dobrodavce i rasipate se sa parama gradjana Srbije,.moje pitanje je:odakle vam pravo gospodo da tako razbacujete novac teskom mukom gradjana stecen???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA