≫ 

Dečja graja pred Humskom, stigli klinci iz Kosovske Mitrovice: Mi smo Grobari, najjači smo najjači!

Veliki broj mališana pratiće meč Partizana i AZ Alkmara

  • 17

Vrvi oko Partizanovog stadiona - od dečije graje i galame.

Polako ka Humskoj pristižu oni koji će fudbalerima Sava Miloševića "dati krila" na utakmici Lige Evrope protiv AZ Alkmara - razdragani dečaci iz svih krajeva Srbije, iz Republike Srbije, ali i sa Kosova.

U toku dana, istina neki su krenuli i ujutru, 206 autobusa sa polaznicima fudbalskih škola krenulo je ka konačnom odredištu, sve to u organizaciji FK Partizan, koji je deci obezbedio i "lanč pakete" (sokove i grickalice).

- Neki od njih su putovali čak 11 sati kako bi došli na utakmicu za svoj Partizan. Fudbalski klub se zahvaljuje svim roditeljima što su omogućili svojoj deci da dođu u Beograd. Najavljen je dolazak dece iz Republike Srpske, ali i iz Crne Gore - rekao je u najavi utakmice direktor kluba iz Humske Miloš Vazura.

Podsetimo, UEFA je kaznila Partizan sa dve utakmice bez prisustva odrasle publike, umesto koje, i to samo na zapad i istok, pravo dolaska imaju dečaci uzrasta do 14 godina.

Već od naredne evropske utakmice crno-beli će otvoriti sve kapije svim svojim navijačima.

Pogledajte, u videu na početku teksta, kako su mališani iz Kosovske Mitrovice, pesmom i pokličima obeležili svoj dolazak na stadion.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tijana

    19. septembar 2019 | 19:36

    Idemo Partizaneeee,napred zbog ove dece!

  • Kosmet

    19. septembar 2019 | 19:53

    Deca Partizana se ne boje nikog!Idu,bodre voljeni klub!!!Videcemo da li ce ovi sto sebe zovu stubovi srpstva doci da bodre njihov klub na Kosmetu???

  • Vera

    19. septembar 2019 | 20:08

    Najbolji navijači na svetu.Zbog njih treba pobediti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA