Ne treba da preuveličavamo rezultat: Zidan smiren posle poraza Reala, mediji ga već "otpuštaju"

Očajno veče za Kraljevski klub

  • 6

Trener Real Madrida Zinedin Zidan kaže da je njegova ekipa poražena pre svega fizički, pa tek onda rezultatski u meču sa Pari Sen Žermenom.

- Nismo bili na nivou koji sam očekivao, ali je i PSŽ igrao dobro. Falila nam je čvrstina i zbog toga smo kažnjeni, a oni su bili bolji u svakom segmentu, ali ne treba da preuveličavamo rezultat. Mi smo igrali ispodprosečno, to je sve - rekao je Zidan.

Njegov tim je u prvom kolu nove sezone Lige šampiona poražen od Pari Sen Žermena sa 3:0 i to bez trojice najboljih igrača, Kilijana Embapea, Nejmara i Edinsona Kavanija.

U njihovom odsustvu je iskočio u prvi plan Anhel Di Marija koji je sa dva gola razmontirao svoj bivši klub, za koji je igrao od 2010. do 2014.

- Sve što me brine je nivo, intenzitet kojim igramo, ali ćemo raditi na tome - dodao je Zidan u sredu uveče i odbio je da okrivi svog golmana Tiba Kurtou za loš meč, iako je Belgijanac mogao da odbrani i u 14. minutu, ali i posle šuta Di Marije sa distance u 33.

Dok Zidan ne brine previše, španski mediji su osuli paljbu po timu, koji je obećavao da će kad počne seozna biti onaj pravi.

Real i tokom leta nije ličio na starog sebe, a pošto se nije promenilo mnogo toga od avgusta naovamo, pojedini mediji poput Marke već Zidana šalju sa klupe Madriđana, a kao naslednika postavljaju Žozea Murinja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA