≫ 

Prelepi prizori sa stadiona Partizana - deca su ukras Humske!

Otvarana je i severna tribina zbog velikog broja malih navijača

  • 18
Mali navijači Partizana

Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana dočekali su ekipu AZ Alkmara u prvom kolu Lige Evrope, ponovo, kao i sa Moldeom, u nesvakidašnjoj atmosferi, pred dvadesetak hiljada dece, mahom dečaka i devojčica koji su napravili ambijent za pamćenje.

Kako je i najavljeno, oko 20.000 dečaka i devojčica došlo je da podrži ekipu Sava Miloševića na otvaranju takmičenja u Evropi, 203 autobusa u organizaciji FK Partizan u toku dana je bilo u pogonu i dovezlo navijački karavan iz svih pravaca Srbije, ali i iz Republike Srpske i Kosova.

Crno-beli su svim navijačima na stadionu obezbedili "lanč pakete".

Podsetimo, crno-beli zbog kazne Uefe meč protiv holandske ekipe igraju bez navijača, ali je im je dozvoljeno da upriliče prisustvo deci do 14 godina iz škola fudbala sa teritorije Srbije i Republike Srbije i oni su večeras u potpunosti ispunili zapadnu i istočnu tribinu stadiona u Humskoj, kao i dopola severnu koja je naknadno otvorena za nadolazeće grupe dece.

Meč između Partizana i Az Alkmara počeo je u 21 sat, deca su zdušno bodrila naš tim i zahvaljujući njima iz Humske je poslata prelepa slika u Evropu i svet.

Deca Partizana, utakmica Partizan - AZ Alkmar

Foto: MN Press

PARTIZAN

Foto: MN Press

PARTIZAN

Foto: MN Press

Foto: Telegraf.rs

Mali navijači Partizana

Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nadja

    20. septembar 2019 | 07:50

    Davno nisam videla lepši prizor. Ali radost te dece, nešto najlepše! Bravo deco!

  • Milan

    19. septembar 2019 | 23:41

    Ja ne mogu da verujem koliko negativnih komentara ima po internetu.. Pa ako neko treba da dodje i besplatno gleda utakmicu su deca jbt. Samo zlobni ljudi u ovome vide nesto lose ..

  • Milan

    19. septembar 2019 | 23:24

    Zvezdas sam ali svaka cast za organizaciju... Odavno mi srce nije bilo punije , steta sto nisu dobili zbog dece ove ali jbg..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA