≫ 

Izgubili smo dva boda, ne znam kako iz brda šansi ne damo gol: Zdjelar razočaran posle Alkmara

Partizan je bio bolji, ai to nije krunisao pobedom u Humskoj

  • 7

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar razočaran je posle remija sa AZ Alkmarom, jer smatra da je njegov tim ispustio dva boda u tom okršaju na startu grupe  L u Ligi Evrope.

I zaista, nameće se utisak da realizacija kao "rak rana" Partizana košta ovaj tim koji je posle 0:1 preokrenuo na 2:1 i na kraju ipak primio gol za 2:2 na kraju meča.

- Mislim da smo izgubili dva boda. To je moje mišljenje. Drugo poluvreme smo ušli, dali gol, imali toliko prilika i primili dva gola iz dve kontre. To ne smemo da primamo, ali sad je kraj utakmice i mislim da smo izgubili izglednu priliku da pobedom počnemo Ligu Evrope. Okrećemo se narednoj utakmici i spremamo se za derbi - rekao je Zdjelar posle meča.

PARTIZAN

Foto: MN Press

Na pitanje koliko je vodeći gol AZ Alkmara uticao na tim Partizana, Zdjelar kaže da su crno-beli ostali relativno smireni i posle njega.

- Dešava se, videli ste da smo nastavili da igramo ono što smo se dogovorili u svlačionici. Opet smo stvarali šanse i pokušavali da igramo. Došli smo do igre. Oni su dobili crveni karton i stvorili smo, ne znam ni ja koliko šansi, ali nismo dali golove koje smo morali da bismo dobili utakmicu - rezignirano će Zdjelar.

Realizacija se nameće kao problem...

PARTIZAN

Foto: MN Press

- Nije ovo samo sad. Od Malatije imamo brdo šansi i ne postižemo golove i to se sad isto desilo. Imamo 2:1, šansu da rešimo meč i povedemo 3:1, mi primamo gol, moramo da jurimo i opet stvaramo šanse, ali ne uspevamo da postignemo pogodak za pobedu - kaže vezista crno-belih.

Vremena za odmor nema mnogo jer je već za vikend večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

Svaki derbi nosi nešto svoje, igramo na svom stadionu i daćemo sve od sebe da izvučemo pozitivu iz te utakmice i nastavimo da igramo dobro - kaže Zdjelar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    19. septembar 2019 | 23:38

    Може Татко да дели лопте као руком када нема ко да је угура у гол.

  • GORAN

    19. septembar 2019 | 23:44

    Nemamo centarfora,odbrana MNOGO SPORA. Imamo trenera koji nije dorastao PARTIZANU. SA SAVOM mi titulu ne uzimamo. Imamo bolji Tim nego rukovodstvo.

  • misa

    19. septembar 2019 | 23:55

    Kakva nedisciplina u igri loptu može da drži ko kolko hoće i da nemaju nikakvih sankcija zato se ovo nama i dešava čuvaju se igrači na deset metara a odabrana posebna priča sami sebe čuvaju totalno neorganizovani al za to postoji trener koji treba sve to da vidi i ispravi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA