Ne smemo da primamo dva gola iz dva šuta! Tošić ne razume šta ne štima u napadu Partizana

Bambi se zahvalio i deci na atmosferi u Humskoj

  • 12

Vezisti Partizana Zoranu Tošiću krivo je zbog toga što njegova ekipa nije iskoristila gol Bibrasa Natha da bi prvi meč grupe L Lige Evrope protiv AZ Alkmara mirnije privela kraju.

Umesto toga, Holanđani su uspeli sa igračem manje da u drugom poluvremenu iz kontre postignu pogodak, izjednače na 2:2 i na kraju zadovoljniji odu iz Humske.

- Kad stvoriš ovoliko šansi i imaš igrača više 60 minuta,teško je kad ne pobediš, Ovo su ozbiljne utakmice i nivo gde moramo da budemo fokusirani i ne dozvolimo da iz dva šuta primimo dva gola. Da ne pričam napamet, ali dosta šansi nismo iskoristili, pogotovo posle drugog gola kad je utakmica trebalo da dobije mirniji tok. Nažalost, dopustili smo grešku, primili gol i posle je bilo teško - prvi su utisci Tošića posle meča.

PARTIZAN Foto: MN Press

Upitan da prokomentariše slabu realizaciju Partizana u napadu, Tošić kaže da njegovim saigračima valjda u izglednim šansama fali koncentracija.

Propusti se kažnjavaju veoma skupo, jer u Evropi igraju daleko jači rivali nego u Superligi i oni greške gotovo po pravilu koriste.

PARTIZAN Foto: MN Press

- Ne znam kako da objasnim, valjda nam treba veća koncentracija u tim situacijama. Treba da se postižu pogoci, posebno u mečevima gde nemaš bezbroj šansi. Imaš ih nekoliko i moraš da ih iskoristiš jer će te kazniti. Nažalost, nama se to već neko vreme ponavlja da konstantno mi ne koristimo svoje šanse, a da protivnik to radi. Ne sećam se da su oni večeras imali neku izglednu šansu, mada ne bih da pričam napamet. U tom periodu kad su imali inicijativu mislim da su imali jednu priliku na početku, a kontra kod drugog gola ne sme da se dešava - dodao je Tošić.

PARTIZAN Foto: MN Press

U nedelju Tošića i ekipu očekuje derbi koji ocenjuje najlepšom utakmicom u srpskom fudbalu, ali je lepšu sliku od onih sa derbija poslalo više od 20.000 dečaka i devojčica koji su dovedeni na stadion Partizana protiv Alkmara.

- Fenomenalan ambijent! Rekao sam posle prve kad smo igrali protiv Moldea. Deca su napravila lep ambijent, jako smo zahvalni i bez obzira na rezultat očekujem da će im to biti lepo iskustvo. Očekujemo ih na nekim narednim utakmicama i hvala im još jednom - zaključio je jedan od najiskusnijih prvotimaca Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    19. septembar 2019 | 23:56

    Razumeces u NEDELJU😂😂😂😂😂😂

  • ГЦГ

    20. septembar 2019 | 00:50

    можда би и ти требало да размислиш да ли желиш и имаш ли жара да играш још за Партизан... убједљиво си најгори појединац. Некад те је вадило то што си макар слободњаке изводио као пенале а сад ни то

  • A-Z

    20. septembar 2019 | 06:56

    Problem je Japanac. Da nije njega bilo u timu Partizan bi pobedio. Covek trci kao muva bez glave. Sve šanse je promašio. Neki drugi igrač bi dao bar dva gola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA