≫ 

Siromašni Ronaldo me je preklinjao za hranu, sin mi ne veruje: Javila se najtraženija kuvarica sveta

Žena koja je pomogla jednom od najboljih fudbalera današnjice se javila i prihvatila poziv za večeru

  • 30
Kristijano Ronaldo, prosjak Foto-montaža: Tanjug/AP, Shutterstock

Posle priče Kristijana Ronalda da je molio za hranu, i apela da želi da se "oduži" ženama koje su mu pomogle, pojavila se Paula Leka, jedna od njih. 

Naime, Kristijano Ronaldo nedavno je u televizijskom intervjuu Pirsu Morganu, pored brojnih pikanterija iz svog života, otkrio i kako je gledan, kao jedanaestogodišnjak, čekao iza jednog od restorana brze hrane u Portugalu, da mu kuvarice jednog restorana "udele" hranu.

Takođe, zapamtio je ime jedne od njih, Edne koja je nekada i krišom dečacima u Lisabonu, među kojima je bio i Kristijano davala hamburkere iz Mekdonalds-a koji nisu prodati tog dana. Baš iz tog razloga, jedan od najboljih fudbalera današnjice istakao je da želi da se oduži Edni i drugim ženama koje, i pored toga što je među najplaćenijim fudbalerima, nije zaboravio.

Paula Lea Foto: Facebook

On je javno pozvao žene da se jave, a Paula Leka, jedna od njih se odmah odazvala pozivu Portugalca. Kak oprenosi radio Renascenca, Paula je skoro svake večeri hranila gladne dečake koji su u Lisabonu trenirali fudbal i živeli na ivici egzistencije.

- Pojavili bi se kod restorana, a kada bi hamburgeri ostali,k dobijali smo dozvolu od menadžera da ih razdelimo deci. Jedan od tih dečaka je bio i Ronaldo. Bio je najplašljiviji od svih. Ovo de ponavljalo skoro svake večeri - rekla je Paula i nastavila:

- I dalje se smejem kada sada razmišljam o tome. Već sam pričala sinu o tome, ali misli da ga lažem jer ne može da poveruje da je njegova mama ikada dala Kristijanu Ronaldu hamburger. I muž zna za to. Seća se kada je dolazio po mene, da su tamo bili klinci uveče, a među njima i Ronaldo. 

Kristijano Ronaldo Printskrin: Youtube/BeanymanSports
Kristijano Ronaldo Printskrin: Youtube/BeanymanSports

Ronaldo je pozvao žene koje su mu pomogle da se jave i istakao da želi da ih ugosti u Torinu, gde će gledati utakmicu i ići na večeru sa njim. Portugalac želi da učini sve kako bi im se zahvalio i odužio.

- Zanimljivo je da se sada priča o nečemu što se desilo tako davno. To pokazuje njegovu humanost. Barem ljudi znaju da nije izmišljotina. Ako me bude pozvao na večeru, svakako ću ići. Prvo što ću uraditi je da mu se zahvalim, a tokom večere, sigurna sam da će se ponovo setiti tih vremena. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    20. septembar 2019 | 08:52

    Svaka cast na takvom gestu I sto uopste kao takva velicina i prica o tome,to je znak da se pored toliko slave i uspeha itekako seca odakle je krenuo,zato je jedan od najboljih fudbalera danas

  • Roki

    20. septembar 2019 | 09:09

    MOGLO JE TO I RANIJE. NO IPAK SE ŚETIJO. NIKAD NIJE KASNO. SVAKA ČAST ZA OVAJ PREDIVNI GEST.

  • sale kg

    20. septembar 2019 | 11:18

    Mogao bi par desetina hiljada eura da uplati tim ženama. Čisto rekreativno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA