Kupujmo domaće parola je Totenhema: Triling Lesterovih Engleza na radaru Pevaca

Da li će se napokon oformiti ceo tim od engleskih fudbalera

  • 0
Džejms Medison, Lester - Totenhem Foto: Guliver/Getty Images/Catherine Ivill

Totenhem je čuven po forsiranju domaćih igrača, a engleski mediji sada prenose da su nove mete Lesterov triling, Džejms Medison, Demaraj Grej i Harvi Barns.

Sa takvom politikom su nastavili i ovog leta kada je doveden Rajana Sesenjona iz Fulama, a na dobrom putu su bili i da dovedu još jednog velikog talenta Džeka Viliša iz Aston Vile.

Nakon odlaska Kevina Tripijea u Totenhemu trenutno od engleskih igrača igraju i Hari Kejn, Dele Ali, Kajl Voker, Deni Rouz, Erik Dajer, Hari Vinks, Rajan Sesenjon...

Broj bi već na zimu mogao da se poveća za tri nova imena. Najzvučnije je svakako Džejms Medison. Ofanzivni vezista Lestera spada u red najboljih tehničara zemlje ''tri lava''.

Bio je 22-godišnjak blizu Mančester junajteda ovog leta, ali su Lisice bile odredile visoku cenu za svog najboljeg igrača.  Britanski mediji navode da Totenhemu ne bi trebalo da predstavlja njegova cena koja neće biti manja od 40 miliona evra.

Drugi na listi želja je još talentovano krilo Demaraj Grej. 23-godišnjak je na meti Pevaca još od 2017. godine kada je bila poslata i prva ponuda za njega koja je odbijena.

Treći je još jedan ofanzivni vezista i najmlađe u ovoj grupi, Harvi Barns. Prošle sezone Poketino je počeo da prati 21-godišnjaka dok je bio na pozajmici u VBA.

Ove godine je standardan u dresu Lisica, a šira javnost ga je zapazila golom protiv Šefilda na početku sezone koji je proglašen za najlepši gol u avgustu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA