≫ 

Nathova dodavanja "imaju oči" i uvek zna šta sa loptom: Ovako je Partizanov veznjak nadigrao Alkmar

Tridesetjednogodišnjak tokom celog susreta pravio je razliku na terenu

  • 23
PARTIZAN Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana odigrali su, na svom terenu, 2:2 protiv Az Alkmara meč 1. kola Lige Evrope, a centralna figura susreta bio je Izraelac Bibras Natho koji je najzaslužniji za golove i dobru igru crno-belih. 

Od samog starta Az je igrao mnogo bolje, i posle odlične i uigrane akcije stigao je do ranog vođstva, ali je Natho već u 26. minutu poslao sa sredine terena precizno dodavanje do Asana koji je srušen ispred kaznenog prostora Alkmara, pa je Svenson posle crvenog kartona morao iz igre.

Od tog momenta, Partizan je bio ponovo "u igri", a Natho je nastavio da razigrava saigrače i dominira na terenu. Tako je učestvovao i kod dodavanja za Sadika koji je srušen u kaznenom prostoru za penal, a postigao je i dva gola.

Koliko je izraelski fudbaler dominantan na terenu i koliko pravi razliku, potvrdio je i trener crno-belih Savo milošević.

- Ja sam to rekao više puta, zato smo ga i jurili i čekali dva meseca. Znali smo šta dobijamo i dobro je po nas što od početka to pokazuje. Odlika velikih igrača je da im ne treba dug period za adaptaciju nego kvalitet dolazi do izražaja. Naravno, većina ljudi gleda samo konkretne stvari, danas je dao dva gola. Ali on na terenu radi više stvari koje su jako bitne. Lider je i čini saigrače boljim. Mnogo stvari smo dobili, ali ekipa mora da se adaptira na njega i tako ćemo biti efektniji u budućnosti - objasnio je Milošević.

Upravo zbog blistave partije, fudbaler Partizana Bibras Natho izabran je u idealni tim Lige Evrope 1. kola. 

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mix

    20. septembar 2019 | 11:05

    Na koju foru su doveli ovog igraca i dalje mi nije jasno.. Covek je doktor ove igre!!!

  • Vuk1

    20. septembar 2019 | 11:32

    Dobro je sto ga imamo,vredi suvoga zlata. Valjda ce jos poneko uz njega da iskoci,a valjda ce neko poceti i golove da daje na te njegove pasove

  • Фамилија

    20. septembar 2019 | 12:10

    Натко је фудбалски Теодосић

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA