≫ 

Inter već sprema planove za naredno leto: Marin, Darmijan, Totenhemov dvojac i Gece za džabe

Veliki i ozbiljni planovi u plavo-crnom delu Milana

  • 2
Antonio Konte, Inter Foto: AP/Tanjug

Samo što je završena ovosezonska ''pijaca'' a čelni ljudi Intera, pre svih trener Antonio Konte i sportski direktor Bepe Marota, već planiraju narednu, tačnije, naredno leto, a spisak želja je veoma respektabilan i ostvarljiv.

Navijači  "neroazura" mogu da budu zadovoljni završenim ''merkatom''. Najzvučnija pojačanja su Romel Lukaku i Aleksis Sančez. Međutim, do sada su najviše pokazali Stefano Sensi, kojeg su navijači već prozvali novi Snajder, i Dijego Godin. Sve u svemu odlično odrađen prelazni rok.

Stara fudbalska italijanska poslovica kaže ''Merkato nikad ne spava'', pa tako Marota i Konte već rade na novim igračima.

Milanski derbi igra se večeras u 20.45 - Rosoneri i dalje lutaju, dok su Nerazuri krenuli odlično u sezonu, a videćemo koliko ih je poremetio kiks protiv Slavije u Ligi šampiona. Kvota na keca je 3,10, na iks 3,20, a na dvojku 2,40, dok 3+ nosi kvotu 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Inter.

Nedavno se pojavila informacija da su čelnici Intera pokušali da dovedu Marija Gecea iz Borusije Dortmund, iako to niko nije znao za vreme ''pijace''. Nemcu ugovor ističe narednog leta i Marota želi to da iskoristi i da mu oživi karijeru u Interu kao što će pokušati i sa Sančezom, pa i sa Lukakuom.

Liga Sampiona, Dortmund, Borusija Foto: Tanjug/AP

Na isti, svoj, način, bez obeštećena krenuo je Marota u realizaciju Kristijana Eriksona i Tobia Aldervirelda iz Totenhema. Obojica iskusnih igrača imaju važeći ugovor do kraja sezone i ključne uloge u klubu.

Pevci će pokušati sve kako bi nastavili saradnju, ali Marota je čuven po dobrim pregovaračkim sposobnostima, tako da ne bi trebalo začuditi da obojica promene sredinu tako što će se preseliti na Đuzepe Meacu.

FK Real Madrid, FK Totenhem Foto: Tajnug/AP

Želeo je Inter Matea Darmijana iz Mančester junajteda, ali su hteli da sačekaju još godinu dana kako bi i njega doveli bez obeštećenja. Međutim, Italijan nije želeo da čeka do narednog leta i da za svo to vreme praktično i ne igra. Prešao je u Parmu, ali Marota ne odustaje od njega i dalje, tako da će biti meta i narednog leta.

Poslednji na listi je igrač za kojeg će morati malo da se ''otvore''. U pitanju je vezista Ajaksa Razvan Marin. Rumun ima sjajnu sezonu iza sebe, pa su ga Kopljanici  doveli za 12,5 miliona iz Standarda iz Liježa.

Utakmica Srbija, Rumunija Razvan Marin u dresu reprezentacije protiv Srbije; Foto: Tanjug/AP

''Džoker'' u Interovom špilu za ovaj transfer je Kristijan Kivu, bivši štoper Neroazura, koji je bio ključna figura za prelazan zemljaka u Holandiju. Upravo on bi mogao narednog leta da ponovo ima uticaja na Marina koji ove sezone u Ajaksu treba da zameni Frenka de Jonga. Skauti Intera bili su prisutni na muče reprezentacija Rumunije i Španije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA