≫ 

Ovo je veliki uspeh za naš grad: Palma priredio prijem za rukometašice posle osvajanja Superkupa

U Jagodini oduševljeni uspehom sportistkinja

  • 0
Dragan Marković Palma sa rukometašima Foto: TV Palma plus

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma, tokom petka je upriličio, u zgradi skupštine, prijem za rukometašice i rukovodstvo OŽRK "Jagodina koje su u Mionici, pobedom 26:16 (11:9) nad ekipom "Bekamenta" iz Bukovičke Banje osvojile Superkup. 

Čestitajući rukometašicama pobedu, Marković je izjavio da postoji kontinuitet u ženskom rukometu i "više nam nije iznenađenje, kada predsednik kluba Aleksandar Miladinović javi da su u gostima pobedili sa deset razlike, a ova pobeda je posebna, jer je igrana sa ekipom koja nas je prošle godine pobedila".

- Ovo je veliki uspeh za naš grad, jer ženski rukomet u Jagodini, i ne samo u Jagodini i Srbiji već i u Evropi, ima veliku popularnost - rekao je Marković dodajući da su devojke opravdale sve ono što je u njih ulagano.

Dragan Marković Palma sa rukometašima Foto: TV Palma plus

- Devojčice u Jagodini vole dva sporta, odbojku i rukomet, odbojku zbog Stefane Veljković a rukomet zbog rukometnog kluba u Jagodine - ocenio je Marković.

Mi smo stvorili uslove da se svi mladi bave sportom, a stavranjem uslova stavara se i masovnost, ocenio je Marković dodajući da klubovi ne mogu da žive bez pomoći grada. U utakmici sa "Bekamentom" najviše golova postigla je Jelena Gojković, osam, rukometašica Jagodine.

Rukometašice Jagodine, Markoviću su predale pehar i medalju i obećale da će mu iduće godine, predati prelazni pehar koji ce biti u njihovom vlasništvu. Prijemu su prisustovali i gardonačelnik Jagodine Ratko Stevanović i načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević, a na čelu rukometašica bio je trener Dragan Markov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA