≫ 

Zvezda ipak ne ide na Kosovo: Trepča domaćin u Beogradu, ali ne na Marakani!

I pored brojnih prepreka, meč će ipak biti odigran

  • 17
Trepča - Zvezda Foto ilustracija: Telegraf/A. Nalbantjan

Kako je odlučeno žrebom u Staroj Pazovi, fudbalski klub Crvena zvezda i Trepča sa Kosova igraće u 1/16 finala Kupa Srbije, a uprkos oštrim protivljenjima iz okupirane južne srpske pokrajine, do ovog meča će doći, i to u Beogradu. 

Kako prenosi portal kosovo-online.com, a potvrđuje klub FK Trepča, utakmica dva tima odigraće se 9. oktobra na stadionu FK Čukarički u Beogradu.

Kako se navodi, utakmica će biti odigrana 9. oktobra, dve nedelje kasnije u odnosu na predviđen termin Kupa jer Zvezda tada igra zaostali meč Superlige protiv Voždovca.

Da podsetimo, prvobitno je bilo određeno da se utakmica odigra 25. septembra u Zvečanu, što je izazvalo burnu reakciju iz Fudbalskog saveza tzv. Kosova.

Kosovski fudbalski savez pozvao je nakon toga na zabranu utakmice u Zvečanu i pisao FIFA i UEFA, ali i pozvao lokalnu policiju i nadležne organe da ne izdaju dozvolu za ulazak.

Kako je juče izjavio predsednik Takmičarske komisije FSS Miodrag Janković, meč u Zvečanu pravio bi organizacione probleme i zato će se trećeligaš iz Kosovske Mitrovice sastati sa Zvezdom na Banovom brdu.

VIDEO: Grmi centar Minhena: Delije zauzele Marienplac, odzvanja Kosovo je Srbija, Nemci aplaudiraju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • severac

    20. septembar 2019 | 15:20

    E državo moja... pa koliko smo jadni kad dopuštamo da nas satiru sa svih strana....Ajde sada saopštenje velečasnog Marka Đurića... Ono što je on svojom nesposobnošću uradio Srbima na severu Kosova, nije uradilo ni trista godina pod Turcima.

  • nesposobni

    20. septembar 2019 | 15:46

    FSS je totalno prolupao i nesposoban je da vodi šampionat i kup.

  • 😂😂😂😂

    20. septembar 2019 | 15:18

    Kako ako je Kosovo Srbija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA