Zvezda otpisuje pola stranaca za Partizan: Glavobolje za Milojevića pred 161. večiti derbi!

Pravilo o najviše četiri stranca u protokolu značajno će skrojiti sastav crveno-belih

  • 89
Vladan Milojević, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Predstojeći 161. večiti derbi u najavi donosi velike probleme Vladanu Milojeviću, koji će morati da se odrekne nekoliko značajnih igrača zbog pravila o najviše četiri stranaca u protokolu.

To znači da će Milojević morati da se odrekne čak pola stranaca za duel sa večitim rivalom.

Kada se na to uzme i situacija sa povredom Milana Rodića, koji je neizvestan za derbi i 99 odsto neće biti u timu, a da je jedini levi bek u timu pored njega stranac - Žander Santana, to dodatno kompikuje i ovako problematičnu situaciju.

Jedno je sigurno, Marko Marin, koji ima nemačke papire i računa se kao stranac, siguran je u timu kao "prva violina" Zvezde. Pored njega, izvesno je da će u protokolu od stranaca biti i Hose Antonio Kanjas, kao i Argentinac Mateo Garsija.

Ostaje još samo jedno mesto i ono će Milojeviću zadati najveću glavobolju. Realno je da Milojević kao četvrtog stranca uvrsti Ričmonda Boaćija, koji je značajno popravio formu i trebalo bi da bude prvi špic od starta u Humskoj.

To bi značilo da će trener Zvezde morati da rizikuje i da "žrtvuje" jedinog levog beka koga ima na raspolaganju - Brazilca Žandera, dok bi to mesto zauzeo Marko Gobeljić, a desno kao opcije figuriraju Miloš Degenek i Radovan Pankov, koji takođe može da "zakrpi" tu poziciju, pored Milana Gajića koji je potpuno van ritma.

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PiterDiter

    20. septembar 2019 | 19:08

    To će da bude kao neko opravdanje. Partizan za razliku od nas ima igru.

  • vlada

    20. septembar 2019 | 19:07

    Lose smo odradili prelazni rok . nemamo ni levog ni desnog beka a stopere smo nagomilali

  • Ja

    20. septembar 2019 | 21:01

    Uporedjujete zvezdu koja se drzala protiv Bajerna 1:0 do 80 minuta u Minhenu, i imala nekoliko prilika da izjednaci... I partizan koji je sa nekim tamo AZ-om koji je imao igraca manje odigrao nereseno u sred BG-a i to sa 20 000 dece na utakmici(da sam na njihovom mestu bilo bi me sramota). Partizan mozda cak na izgled igra lepse, ali bolje sigurno ne. Zvezda mnogo ozbiljnija ekipa... Pozdrav od iskrenog navijaca Vojvodine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA