≫ 

Bornmut se probio na treće mesto Premijer lige, pobedio na mestu gde nikad nije!

Veliko veče za tim Edija Houva

  • 0
Fudbaleri Bornmuta Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Bornmuta imaju mnogo razloga za optimizam nakon uvodnih šest kola sezone, jer su trenutno na visokom trećem mestu, i to nakon gostujućeg trijumfa na mestu gde nikad pre nisu osetili slast pobede, protiv Sautemptona. 

Bilo je 3:1 za četu sa "Din Korta".

Strelci za sastav Edija Houva na "Sent Merisu" bili su Holanđanin Nejtan Ake i Velšanin Heri Vilson, za sigurnih 2:0 na poluvremenu, a trijumf je potvrdio Kalum Vilson u nadoknadi vremena.

Vilson je u poslednjim trenucima iskoristio nesporazum golmana domaćeg tima Gana i njegovog saigrača, njihove "gluve telefone", i kaznio ih laganom egzekucijom.

Tako je stavljena tačka na ovaj meč i pobedu Bornmuta koja ih trenutno stavlja rame uz rame sa Sitijem sa deset bodova, na pet bodova iza lidera Liverpula, uz meč više od ostatka konkurencije.

Jedini gol za Sautempton delo je Vord-Prausa iz penala, ali nedovoljan da se preokrene rezultat.

"Svecima" je ovo bio treći poraz, ali imaju i dve pobede što ih održava u sredini tabele pre odigravanja ostalih mečeva 6. runde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA