≫ 

Natho preti Zvezdi: Samo pobeda Partizana i tri boda me interesuju

Svestan je Izraelac odličnih partija i dobre forme koju prikazuje

  • 31
FK Partizan Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastaju se u nedelju od 18 sati u 161. Večitom derbiju na stadionu Partizana u Humskoj, na kojem jedan od najboljih igrača crno-belih Bibras Natho očekuje pobedu. 

Kako prenose Novosti, uvertiru za meč sa Zvezdom Natho i PArtizan su imali u Ligi Evrope, ali Izraelac nije u potpunosti zadovoljan nerešenim rezultatom 2:2.

- Igrali smo dobro posle isključenja njihovog igrača, stvorili mnogo šansi, problem je što nismo pogađali i iskoristili prednost. Dali su nam gol iz kontranapada, jednostavno moramo da budemo koncentrisaniji, ne smemo onakve golove da primamo. Verujem da ćemo i dalje stvarati mnogo prilika, ali i da ćemo biti znatno efikasniji. Nedostaje nam i da sve bude kako bi trebalo kod završnog pasa i ako to uradimo u budućnosti biće sve u redu.

Po njegovim rečima, navijači nemaju razloga za brigu jer "Partizan ide na pobedu".

- Prihvatam samo jednu opciju za derbi, a to je osvajanje sva tri boda. Uvek razmišljam samo o pobedi, posebno kada se igraju ovakve utakmice. Pobeda, pobeda i samo pobeda. To je jedino što me interesuje i čemu težim u fudbalu - samouveren je bio novi ljubimac navijača Partizana.

Da podsetimo, tokom karijere Natho je postigao 15 golova u Ligi Evrope, na 72 utakmice. Ukupno, Izraelac je zabeležio 110 nastupa u evropskim takmičenjima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    21. septembar 2019 | 11:19

    Bice u nedelju...UPRAVA NAPOLJE !!! Vidim ja to.

  • Jan

    21. septembar 2019 | 10:45

    Igrali dobro posle njihovog iskljucenja ha ha ha

  • Biber

    21. septembar 2019 | 11:13

    Jesi dobar decko, ali nemoj puno da poleces, ne znam za Izrael Ali kod nas se kaze "prvo skoci, pa reci hop".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA